Σοκαριστικό τροχαίο στην Ισπανία – Λεωφορείο καρφώθηκε κάθετα στην είσοδο τούνελ (βίντεο)

17 Ιουλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ισπανία – Λεωφορείο καρφώθηκε κάθετα στην είσοδο τούνελ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο  ατύχημα σημειώθηκε εχθές Τρίτη στην Ισπανία, όταν ένα λεωφορείο με προορισμό τη Βαρκελώνη κατέληξε σε κάθετη θέση  στην είσοδο  σήραγγας της Πινέδα ντε Μαρ, 75 μίλια από τη Βαρκελώνη .

Το λεωφορείο μετέφερε εργάτες, όταν  ανατράπηκε και βρέθηκε σε κάθετη θέση στην είσοδο μιας σήραγγας , με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι.

Τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 52 άνθρωποι, εκτελούσε δρομολόγιο από την Τορντέρα της Βαρκελώνης, προς τη βορειοανατολική περιφέρεια Καταλωνία, όπου βρίσκεται ένα εργοστάσιο της μάρκας Zara, δήλωσε ο δήμαρχος της Πινέδα ντε Μαρ, Χαβιέ Αμόρ, στη δημόσια τηλεόραση TVE της Ισπανίας.

Οι τρεις επιβάτες διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομεία και δεκάδες άλλοι έλαβαν ιατρική φροντίδα κοντά στην περιοχή ή διακομίστηκαν σε κέντρα υγείας σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος, ενώ η εταιρεία Inditex αρνήθηκε να κάνει σχόλια και παρέπεμψε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η τροχαία προειδοποίησε τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναμένουν πως οι εργασίες για την απομάκρυνση του λεωφορείου θα διαρκέσουν αρκετές ώρες.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]