“Πέθανε η θεία..” – Πλούσια 92χρονη πέθανε και άφησε λεφτά και ακίνητα σε ένα “ψευτομοναχό”

16 Ιουλίου 2024

“Πέθανε η θεία..” – Πλούσια 92χρονη πέθανε και άφησε λεφτά και ακίνητα σε ένα “ψευτομοναχό”

Μια πλούσια 92χρονη γυναίκα,  γιατρός στη Θεσσαλονίκη, πέθανε και άφησε στην διαθήκη της ,όλη της την περιουσία. από λεφτά μέχρι ακίνητα,  σε έναν άντρα που γνώρισε, τα τελευταία χρόνια της ζωής της, στην εκκλησία που πήγαινε.

Οι στενοί συγγενείς της, που ευελπιστούσαν να γίνουν κληρονόμοι, όταν άνοιξε η διαθήκη, ενημερώθηκαν ότι η 92χρονη ηλικιωμένη γυναίκα είχε αφήσει όλα τα ακίνητα που κατείχε, σε έναν άντρα, με τον οποίο συζούσε για ένα διάστημα προς το τέλος της ζωής της.

Η άποψη δε των συγγενών είναι ότι ο ψευτομοναχός όπως τον αποκαλούν, είχε σχέδιο με σκοπό να κατάφερει  να του γράψει την περιουσία της, όπως και έγινε, η οποία δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη καθώς είχε ένα μεγάλο πολυτελές διαμέρισμα στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, ιατρείο στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης και αρκετά ακόμα ακίνητα μικρότερης αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  thestival.gr, η 92χρονη είχε μια μοναχική ζωή, καθώς δεν είχε σύζυγο και δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει παιδιά, με αποτέλεσμα να την προσεγγίσει ο άνδρας ψευτομοναχός στην εκκλησία που πήγαινε και έτσι να κατάφερει και κερδίσει  την εμπιστοσύνη της και να την πείσει να μείνουν μαζί, σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς της

Τα ανίψια της υπερήλικης θείας” , όταν ανοίχτηκε η διαθήκη και αποκαλύφθηκαν τα νέα δεδομένα, αποφάσισαν να ψάξουν την υπόθεση, καθώς γνώριζαν ότι η συγγενής τους νοητικά δεν ήταν στα καλύτερα της και ανακάλυψαν ότι παρά το ότι ζούσε σε πολυτελές διαμέρισμα, το εσωτερικό του θύμιζε μια βρώμικη αποθήκη όπου παντού ήταν πεταμένα σκουπίδια.

Με λίγα λόγια  θέλοντας να αποδείξουν ότι η θεία δεν είχε σώα τας φρένας ..

Έτσι, απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο όμως πρωτόδικα έχασε την υπόθεση και στη συνέχεια ανέθεσαν την υπόθεση στο γραφείο της δικηγόρου και ειδικής γραφολόγου,  για να εκδικαστεί η έφεση που κατατέθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος την υπόθεση, ελπίζοντας να πάρουν ένα μερίδιο έστω, από την περιουσία της.

Τώρα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.. μόνο η θεία το ξέρει..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]