Επίθεση pitbull στο ηθοποιό Σπύρος Χατζηαγγελάκη – Στο νοσοκομείο με δαγκώματα στα χέρια και στην κοιλιά

16 Ιουλίου 2024

Επίθεση pitbull στο ηθοποιό Σπύρος Χατζηαγγελάκη – Στο νοσοκομείο με δαγκώματα στα χέρια και στην κοιλιά

Άγρια επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί επί της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος θα γύριζε σήμερα το πρώτο του γύρισμα στην τηλεοπτική  σειρά “Μάγισσα” και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και στην κοιλιά από το δάγκωμα ενός pitbull.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αναμενόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά “Μάγισσα”, όπου θα συμμετέχει, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε όπως είπε:             ” η μοίρα είχε διαφορετική άποψη για αυτό. “

“Ήταν επί της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το είδα στο δρόμο μόνο του και σταμάτησα δεξιά. Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι οπότε ξέρω πράγματα. Τη στιγμή που το πλησίασα η κυρία μου φώναξε “φύγε δαγκώνει” και εκεί μου επιτέθηκε”, συνέχισε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για την επίθεση.

“Πήδηξε πάνω μου και με δάγκωσε στην κοιλιά, άρχισα να φωνάζω, κρύφτηκα σε ένα περίπτερο. Μέχρι να βγω από το περίπτερο η κυρία είχε εξαφανιστεί”, εξήγησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης” γαι την περιπέτεια που τον έστειλε στο νοσοκομείο με τραύματα σε χέρια και πόδια

«Κάνω αυτό το βίντεο, γιατί ήθελα να πω ότι η κυρία που είχε αυτό το pitbull που με δάγκωσε εξαφανίστηκε αμέσως. Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις μήνυση, δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]