Ένα θανατηφόρο τροχαίο η αιτία της πυρκαγιάς στην Λέσβο

11 Ιουλίου 2024

Ένα θανατηφόρο τροχαίο η αιτία της πυρκαγιάς στην Λέσβο

Ένα θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε την ζωή σε έναν ηλικιωμένο άντρα ήταν η αιτία να προκληθεί η μεγάλη φωτιά στην περιοχή Πολίχνιτος στην Λέσβο.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου άντρα ο οποίος απανθρακώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, βγήκε από τον δρόμο του, στην περιοχή ανάμεσα στα  Βατερά και τη Νυφίδα Πολιχνίτου, έπεσε σε ένα δέντρο, το ΙΧ που τυλίχθηκε στις φλόγες, από άγνωστη αιτία και προφανώς ο οδηγός δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ο ίδιος και τελικά να επεκτάθηκε και στο δάσος.

Λέσβος: Δραματικές στιγμές - Εικόνες Αποκάλυψης από τη μεγάλη φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr είπε: «Ο συγκεκριμένος κύριος εμπορευόταν πουλιά, έβαζε φωλιές και έπιανε τα πουλιά ζωντανά και τα εμπορευόταν. Το αυτοκίνητό του ήταν ένα παλιό μικρό Ι.Χ  το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά  ξέσπασε σε περιοχή που είναι κοντά σε δάσος, όπου έσπευσαν 22  πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο της 12ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, 2 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη και με την συνδρομή και των εθελοντών κατάφεραν αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]