Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη : Μετά το «γατοξέρασμα» μαζί στη σκηνή

4 Ιουλίου 2024

Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη : Μετά το «γατοξέρασμα» μαζί στη σκηνή. Το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου η Μαρίνα Σάττι στη συναυλία τηςστην Τεχνόπολη υποδέχθηκε την Έφη Θώδη, λίγους μήνες μετά το ξέσπασμα της για το τραγούδι το «Ζάρι»

Οι δύο τραγουδίστριες αγκαλιάστηκαν επί σκηνής, με τη Μαρίνα Σάττι να λέει:

«Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο», «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ», με την Έφη Θώδη από την πλευρά της να απαντά: «Μαρίνα Σάττι σ’ αγαπώ»

Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν η λαϊκή τραγουδίστρια Έφη Θώδη είχε ξεσπάσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και είχε πει: «Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία».

Θώδη: «Πού πάει η Σάττι με αυτό το ρεζίλι τραγούδι; Γατοξέρασμα. Εγώ είμαι  η ιστορία της Ελλάδας» | Gossip-tv.gr

«Θα ήθελε πολύ να είναι σαν το «Γλύκα Γλύκα» το Ζάρι. Να διευκρινίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το “Γλύκα Γλύκα”. Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει εγώ με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού, όσο ψηλά και να φτάσει ο πισινός της φαίνεται. Γιατί το είπε αυτό;

Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία, είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος.

Μαρίνα Σάττι - Έφη Θώδη: Συμφιλιώθηκαν επί σκηνής μετά το «γατοξέρασμα» της  λαϊκής για την ποπ τραγουδίστρια
Μαρίνα Σάττι και Έφη Θώδη τα βρήκαν στην σκηνή μετά το «γατοξέρασμα»

Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν και δουλεύουν χάρη σε εμένα.

Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, στον κόσμο και τη νεολαία τη γύρισα στα κλαρίνα» είχε πει η Έφη Θώδη.

Πάντως από ότι φαίνεται.. τέλος καλό όλα καλά.. αφού τις είδαμε πλάι πλάι να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.!!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]