Αυγενάκης: «Ήταν εκτός εαυτού, με απείλησε, φοβήθηκα» – Τα πρώτα λόγια του εργαζομένου

4 Ιουλίου 2024

Αυγενάκης: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου εργαζόμενου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που δέχθηκε επίθεση από τον βουλευτή.

Ο 22χρονος, τον οποίο έβρισε, απείλησε και άπλωσε το χέρι του ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως αποδεικνύεται από τα πρώτα λόγια του, που αποκάλυψε η εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μετά την αντίδραση της κυβέρνησης και τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη ο 22χρονος έκανε μήνυση στον Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο που δείχνουν την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη στον εργαζόμενο και την προκλητική του συμπεριφορά.

«Ο εργαζόμενος είναι φοβισμένος», αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΣΕΥΠΕ.

Στο παρελθόν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ έχει απασχολήσει αρνητικά πολλές φορές την ειδησεογραφία φέρνοντας σε δύσκολη θέση ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το περιστατικό της βιαιοπραγίας ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε. Μετά από αυτό κανείς στο κόμμα δεν μπορούσε να του δώσει άλλη ευκαιρία και γι΄αυτό τον διέγραψαν και από όλα τα όργανα.

Ήδη, από την προηγούμενη τετραετία της διακυβέρνησης της ΝΔ και την θητεία του στο υπουργείο Αθλητισμού μόνο αρνητικά σχόλια είχαν να κάνουν οι περισσότεροι παράγοντες του αθλητισμού για τα έργα και τις ημέρες του Αυγενάκη. Η εμπλοκή του ονόματός του σε παλαιότερα ρεπορτάζ με συνομιλίες ποινικών μέσα από τις φυλακές ήταν επίσης ένα ζήτημα που έφερε σε δύσκολη θέση τη ΝΔ.

Εξίσου επιβαρυντικές ήταν και οι αποκαλύψεις για συγκεκριμένη εταιρεία ΙΚΕ των 1.000 ευρώ η οποία έπαιρνε δουλειές εκατομμυρίων από όσα υπουργεία πέρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης (και από το Αθλητισμού και από το Αγροτικής Ανάπτυξης).


[There are no radio stations in the database]