Αντιδράσεις για το κανάλι του Καρβέλα στο Youtube- Ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες

4 Ιουλίου 2024

Αντιδράσεις για το κανάλι του Καρβέλα στο Youtube- Ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες

Αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπεύσουμε τη φτώχεια” είναι η ατάκα του Νίκου Καρβέλα στο κανάλι που άνοιξε στοYoutube και έφερε πληθώρα σχολίων και αντιδράσεων.

«Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα»,  λύση για να καταπολεμηθεί η φτώχεια, είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες, και να καταργηθεί η πίστη του ανθρώπου στον Θεό, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας προκαλώντας αντιδράσεις.

«Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η φτώχεια; Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους» λέει σε άλλο σημείο ο Νίκος Καρβέλας.

«Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δεν βοήθησε και δεν θα βοηθήσει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκατομμύρια ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς… αποχαυνωμένοι και δεν μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους», κατέληξε στο βίντεό του ο Νίκος Καρβέλας.

Λίγο μετά τη δημοσίευση των δύο βίντεο του Νίκου Καρβέλα στο Youtube, τα σχόλια πήραν «φωτιά». Πολλοί υποστήριξαν τον γνωστό συνθέτη, σχολιάζοντας πως θα τον ψήφιζαν σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις εκλογές, ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν για το ζήτημα της πίστης και τον θεσμό της Εκκλησίας.

«Βαμμένα μαλλιά καμμένα μυαλά» σχολίασε κάποιος.

«Θυμήθηκες στα 70+ σου να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις και αξίες σου εκ του ασφαλούς;» τον ρωτά ένας άλλος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]