Η Dua Lipa φόρεσε το ρούχο που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φεστιβάλ

2 Ιουλίου 2024

Η Dua Lipa και ο Callum Turner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό Glastonbury Music Festival. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της περπάτησαν χέρι-χέρι στους χώρους του φεστιβάλ, προσελκύοντας τα βλέμματα με το στιλ και… τη χημεία τους. Αυτό ωστόσο που μαγνήτισε το δικό μας μάτι, ήταν η εντυπωσιακή φούστα της Dua που μας έκανε να θέλουμε να φορέσουμε δερμάτινα μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Festival Mood ON

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, η Dua Lipa άφησε πίσω της τα συνήθη εκκεντρικά ενδυματολογικά της σύνολα και προτίμησε μια πιο χαλαρή, αλλά εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση. Συνδύασε ένα απλό λευκό tank top Courreges με μια μαύρη δερμάτινη φούστα Ann Demeulemmester. Αυτή ξεχώριζε για τις τεράστιες τσέπες cargo και το εξαιρετικά ψηλό σκίσιμο. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με μια XL μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα, slouchy μποτάκια από το brand The Attico, ένα διαμαντένιο σταυρό κολιέ Tiffany & Co, μαύρη τσάντα χιαστί και τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Ο Callum Turner από την άλλη, φρόντισε να συνδυάσει το στιλ του με αυτό της Dua Lipa. Φόρεσε ένα vintage κοντομάνικο σε στιλ racer, μαύρο τζιν και γκρι αθλητικά παπούτσια. Στη ζώνη του είχε περασμένο ένα καπέλο του μπέιζμπολ, προσδίδοντας μια χαλαρή νότα στην εμφάνισή του.

instyle.gr


[There are no radio stations in the database]