Τα νησιά που προτιμούν οι φοιτητές

28 Ιουνίου 2024

Τα νησιά που προτιμούν οι φοιτητές, με τις επιλογές να είναι πολλές και να καλύπτουν όλα τα γούστα

Τα νησιά μας είναι και θα είναι πάντα ο ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ωστόσο υπάρχουν κάποια νησιά που αν αποφασίσεις να τα επισκεφθείς το πιθανότερο είναι να συναντήσεις πολλούς φοιτητές, καθώς αυτά ως επί το πλείστων είναι αυτά που καλά κρατούν με την νυχτερινή τους διασκέδαση και με τα αναρίθμητα  beach bar που διαθέτουν.

Τα τελευταία χρόνια το νούμερο 1 είναι η Πάρος η οποία βρίσκεται πάντα στις top επιλογές των φοιτητών. Γενικά, η Πάρος είναι ένα νησί όπου θα συναντήσετε νέο κόσμο. Τα γνωστά beach bar του νησιού προσφέρουν διασκέδαση από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με τα party για τους φοιτητές να απογειώνουν τη διάθεση.

Φυσικά, η Πάρος αποτελεί έναν ούτως ή άλλως υπέροχο προορισμό με μέρη που αξίζει να ανακαλύψετε και θαλάσσια σπορ που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Πάρος: Νυχτερινή ζωή και Κλαμπ | Οδηγοί Νυχτερινής Ζωής στην πόλη

Τα δημοφιλή πανηγύρια της Ικαρίας που μένουν αξέχαστα είναι ακόμα ένας προορισμός των φοιτητών, που σίγουρα έχουν ακούσει μια ιστορία από το νησί αυτό που θα τους ιντριγκάρει.

Εντυπωσιακές παραλίες και κρυμμένα ξωκλήσια, με την αίσθηση ελευθερίας που εκπέμπει το νησί, καθώς και φιλόξενοι άνθρωποι που ζουν εκεί και φυσικά οι χαλαροί ρυθμοί που όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν στο νησί αυτό είναι μερικοί από τους λόγους που ο νεαρόκοσμος το προτιμά

νυχτερινή ζωή στην Ικαρία Archives - Frapress
Ικαρία: Δεν είναι επιλογή, είναι στάση ζωής

Η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων Σκιάθος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για να αξιοποιήσετε τη μέρα σας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Οι φοιτητές δεν επιλέγουν το νησί μόνο για την εντυπωσιακή ομορφιά του αλλά και λόγω του ότι αποτελεί έναν προορισμό που συνδυάζει τα πάντα: εξωτικές παραλίες, γραφικούς οικισμούς, νυχτερινή ζωή και δραστηριότητες. Στη Σκιάθο δε θα βαρεθείτε στιγμή. Ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια, μπαρ για χορό μέχρι την αυγή και αξέχαστες βουτιές στα καταγάλανα νερά.

ΣΚΙΑΘΟΣ | LiFO
Σκιάθος: Στον εισαγγελέα για ηχορύπανση οι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων κλαμπ  | tempo24.news
Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για νυχτερινή ζωή — FollowGeorge.gr

Η όμορφη Αμοργός απευθύνεται σε όσους ψάχνουν λίγο πιο εναλλακτικές διακοπές. Την επιλέγουν κάθε καλοκαίρι πολλοί φοιτητές που αγαπούν τη φύση, το κάμπινγκ και τις δραστηριότητες.

Άλλωστε το νησί τα συνδυάζει όλα. Μπαρ, πάρτυ, φυσικές ομορφιές, εντυπωσιακά μονοπάτια και φυσικά κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά.

Αμοργός: Το διαμάντι του απέραντου γαλάζιου - Fosonline
Αμοργός: Το διαμάντι του απέραντου γαλάζιου - Fosonline

Και φυσικά η Ίος η οποία τα τελευταία χρόνια φλερτάρει ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για όσους επιζητούν την έντονη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση.

Το νησί έχει υπέροχες παραλίες, οργανωμένες και μη, ώστε να μπορέσετε να συνδυάσετε και πιο ήρεμες μέρες και ολοήμερη διασκέδαση στα beach bar πάνω στη θάλασσα. Επίσης, προσφέρει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τα μπαρ και τα κλαμπ ώστε να μη βαρεθείτε στιγμή!

Νυχτερινή ζωή στην Ίο: Ο απόλυτος οδηγός! - Frapress
Αφιέρωμα στην Ίο - Mobile version

 diakopes.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα






[There are no radio stations in the database]