Πασίγνωστες influencers προσφέρουν σεξ σε κότερα στη Μύκονο για 35.000ευρώ

26 Ιουνίου 2024

Ραντεβού με Αιγύπτιους επιχειρηματίες στη Μύκονο έχουν κάθε 15 μέρες  δύο πασίγνωστες Ελληνίδες influencers μετά από πρόταση για ερωτικά πάρτι, με σκοπό να αυξήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς το ποσόν που τους δίδεται αγγίζει τα 35.000 ευρώ, τη φορά

Η γνωριμία ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όταν τα δύο μοντέλα βρέθηκαν στην Μύκονο για δουλειά σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου υπήρχαν μεταξύ άλλων και πολλοί Άραβες και Αίγυπτιοι επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», οι  Αιγύπτιοι επιχειρηματίες, εντυπωσιάστηκαν από τα κάλλη των δύο γυναικών  και τους έκαναν πρόταση για ένα ερωτικό πάρτι έναντι του ποσού των 35.000 ευρώ. Το ποσό των 25.000 πρόσφεραν στη μία από τις δύο καλλονές, καθώς είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα και influencer, ενώ το δεύτερο μοντέλο «αρκέστηκε» στα 10.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησε το  πριβέ  πάρτι, το οποίο έγινε σε ένα πολυτελέστατο σκάφος, το οποίο περιελάμβανε εκλεκτά εδέσματα, άφθονη πανάκριβη σαμπάνια και πολύ χορό, μέχρι να ακολουθήσουν τα ερωτικά παιχνίδια! Όταν τα κορίτσια ολοκλήρωσαν τις «υπηρεσίες» τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους, αφού ο Αιγύπτιος με την παρέα του τους ζήτησε να βρίσκονται κάθε δεκαπέντε μέρες μέχρι το τέλος Αυγούστου και φυσικά με το αζημίωτο!

Γεγονός είναι πως, δεν είναι η πρώτη φορά που μοντέλα κάνουν «παρέα» σε Αιγύπτιους και Άραβες κροίσους, οι οποίοι καταφτάνουν κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο είτε με τα σκάφη τους είτε διαμένουν σε πολυτελείς βίλες, αναζητώντας την παρέα Ελληνίδων αλλά και ξένων καλλονών.

 Ωστόσο, αυτή τη φορά από ότι φάνηκε η πολύ γνωστή καλλονή influencer τούς «τρέλανε», με αποτέλεσμα να θέλουν να την «κλείσουν» -παρέα με τη δεύτερη- για όλο το καλοκαίρι.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι η Ελληνίδα ξανθιά καλλονή τους τελευταίους μήνες να έχει κάνει πολλά ταξίδια στο Ντουμπάι, όπου κι εκεί προσφέρει συντροφιά σε μεγαλοεπιχειρηματίες έναντι αδράς αμοιβής

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]