Νέα υπόθεση με γνωστό ποινικολόγο για σωματική και λεκτική επίθεση

25 Ιουνίου 2024

Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως, για σωματική και λεκτική επίθεση από γνωστό ποινικολόγο σε βάρος μιας 43χρονης, επίσης, δικηγόρου.

Η 43χρονη δικηγόρος δείχνει στην κάμερα τα σημεία στο πρόσωπο και το σώμα στα οποία δέχτηκε, όπως καταγγέλλει, χτυπήματα από τον γνωστό δικηγόρο.

Το νέο επεισόδιο έγινε στις 28 Απριλίου στου Ρέντη.

Woman abuse, Young woman scared holding head with hands, male clenched fist close up. Domestic violence, husband against wife. Dark room background

«Τσακωνόμαστε για το οικονομικό κομμάτι κατά βάση και αρχίζει να μου λέει ότι είμαι μεγάλη κ… και ότι δεν έχει δει μεγαλύτερη. Ένα δικηγορικό τίποτα, που το πήρε στο γραφείο και με τίμησε. Όταν τόλμησα να αντιδράσω και να πω ότι δεν σε χάλασε κιόλας, ένα σωρό δουλειές σου έβγαζα, με χτύπησε αρχικά. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει, κινδυνεύοντας να σκοτωθούμε. Από την αριστερή πλευρά ο αστυνομικός το διαπίστωσε, φαινόταν η μελανιά στο πρόσωπό μου», ανέφερε η 43χρονη.

Αμέσως μετά το επεισόδιο ο γνωστός δικηγόρος στάθμευσε το αυτοκίνητο και έφυγε. Η 43χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, όπου υπέβαλε μήνυση και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η δικηγόρος φέρει εξοίδηση (πρήξιμο – φούσκωμα) στην αριστερή βρεγματική χώρα, εκχύμωση στον αριστερό βραχίονα και μικροεκχύμωση στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού βραχίονα.

«Εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Το οξύμωρο είναι ότι μου έχει υποβάλλει μήνυσή ότι εγώ υποτίθεται τον χτύπησα, μέσα στην παράνοια της στιγμής κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου, αλλά όταν λέω καθόλου, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι τον χτύπησα. Δεν έχω λάβει αντίγραφο της δικογραφίες για την έγκληση που μου έγινε», είπε η 43χρονη.

Η 43χρονη δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button, αλλά ούτε και την μεταφορά της σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες.

Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα είναι βία και απειλή.

Η δικηγόρος εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο τους δυο τελευταίους μήνες ως εξωτερική συνεργάτης.

«Είχαμε κάνει τη συμφωνία την οικονομική για ένα εξευτελιστικό ποσό για δικηγόρο, 400 ευρώ το μήνα και είχε γίνει η συμφωνία ότι το υπόλοιπο των χρήματων θα δινότανε από εκείνον με τη μορφή ανάληψης κατ’ αποκοπή υποθέσεων, οπού θα κρατούσα την αμοιβή. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

Ο δικηγόρος, αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όλα όσα λέει είναι ψευδή. Η υπόθεση είναι στην εισαγγελία και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ και ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης υποστηρίζοντας και ενώπιον συναδέλφων του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν, ότι εκείνη του επιτέθηκε και μάλιστα ότι του έσκισε το πουκάμισο.


[There are no radio stations in the database]