«Οι Πειρατές της Καραϊβικής»- Νεκρός από επίθεση καρχαρία 49χρονος ηθοποιό

24 Ιουνίου 2024

«Οι Πειρατές της Καραϊβικής»- Νεκρός από επίθεση καρχαρία 49χρονος ηθοποιό

O Tamayo Perry γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», έχασε την ζωή του όταν του επιτέθηκε καρχαρίας την ώρα που δίδασκε σερφ σε ένα μαθητή του.

Ο Tamayo Perry, ήταν ένας καταξιωμένος θρύλος του σερφ και ηθοποιός, που όλοι αγαπούσαν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών μετά από επίθεση καρχαρία στη Χαβάη. Γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες “Pirates of the Caribbean”, Hawaii 5-0 και “Blue Crush”. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βόρεια Ακτή του O’ahu, ο Perry ήταν επαγγελματίας σέρφερ γνωστός για την ικανότητά του να καβαλάει μερικά από τα πιο επικίνδυνα κύματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Pipeline. Το ταλέντο και η γοητεία του του εξασφάλισαν μια θέση στους προκριματικούς του Pipeline Masters το 1999, λανσάροντάς τον στη διεθνή σκηνή.

Την Κυριακή οι ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Χονολουλού ανακοίνωσαν ότι ανασύρθηκε το άψυχο σώμα του, έχοντας πολλά δαγκώματα καρχαρία.

Ο θάνατος του Perry προήρθε όταν, δέχτηκε επίθεση από έναν τίγρη καρχαρία. Το σώμα του βρέθηκε αργότερα με σοβαρά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων των ακρωτηριασμένων άκρων, αναδεικνύοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν ακόμη και οι έμπειροι σέρφερς στον ωκεανό. Αυτό το τραγικό περιστατικό έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο τους κινδύνους των επιθέσεων καρχαριών και την ανάγκη για μέτρα ασφαλείας σε δημοφιλείς περιοχές σερφ​

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]