Συνελήφθη ο αλλοδαπός που έκλεψε σταυρό από γυναίκα ενώ τον έγραφε η κάμερα

19 Ιουνίου 2024

Στη σύλληψη του άνδρα που πριν από μερικές ημέρες είχε κλέψει τον σταυρό μιας γυναίκας σε παραλία στον Άλιμο, παρά το γεγονός ότι τον κατέγραφε η κάμερα του ΣΚΑΪ, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες, Τρίτη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που έκλεψε σταυρό από γυναίκα ενώ τον έγραψε η κάμερα  - Cretaone.gr
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Της έκλεψε τον σταυρό μπροστά στην κάμερα και  άρχισε να τρέχει - Άφωνος ο Τσελίκας

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο νεαρός ήταν και προκλητικός καθώς όταν οι αστυνομικοί του επισήμαναν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τη γυναίκα, φέρεται να τους απάντησε «τι τη θέλει η γρια την αλυσίδα;».

Συνολικά στην επιχείρηση της Τρίτης συνελήφθησαν 34 άτομα, οι 30 κλέφτες και οι τέσσερις κλεπταποδόχοι.

Είχε προηγηθεί παρακολούθηση 10 ημερών τόσο του αλλοδαπού που έκλεψε την αλυσίδα στην παραλία του Αλίμου, όσο και των υπολοίπων συλληφθέντων.

Και οι 34 συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και όλοι δήλωσαν ότι είναι ανήλικοι, χωρίς, όμως, να παρουσιάσουν σχετικά έγγραφα για τον ισχυρισμό τους.

Σημειώνεται, δε, ότι ο αλλοδαπός που είχε πρωταγωνιστήσει στο απίστευτο βίντεο από την παραλία του Αλίμου, την επόμενη ημέρα είχε κλέψει άλλες δύο αλυσίδες από άλλη παραλία.

«Έπαθα σοκ, αν βρουν τον σταυρό θα τον δωρίσω» είχε πει η ηλικιωμένη

«Έπαθα σοκ, δεν πρόλαβα να φωνάξω βοήθεια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είμαι 78 ετών και δεν έχει συμβεί» είπε λίγο πριν μπει στη θάλασσα, ενώ αποκάλυψε ότι αν τον βρουν τον σταυρό, θα τον δωρίσει κάπου.

«Όπως πήγαινα στη θάλασσα να κάνω μπάνιο -ο σύζυγος είχε πάει πιο νωρίς – έκανα τον σταυρό μου, πήγαινα να μπω μέσα και αυτός (σ.σ. ο κλέφτης) μού την τράβηξε την αλυσίδα και τον σταυρό. Δεν τον είδα, κοίταζα τη θάλασσα» δήλωσε η κυρία Αγγελική αμέσως μετά το περιστατικό, προσθέτοντας πως «ήταν πολύ ακριβός και είχε συναισθηματική αξία για μένα, μιλάμε για 65 χρονών σταυρό».

thebest.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]