Μία νεκρή και 4 τραυματίες έπειτα από τροχαίο στη Ξάνθη

19 Ιουνίου 2024

Μία νεκρή και 4 τραυματίες έπειτα από τροχαίο στη Ξάνθη, στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Πετεινού στο ύψος της ΣΕΚΕ.

Όπως μεταδίδει το xanthinea.gr, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν αρχικά δύο αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα, 56 ετών, ενώ στη συνέχεια ένα ακόμη όχημα έπεσε πάνω τους, και προκλήθηκε και πυρκαγιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση

Η άτυχη γυναίκα μαζί με τους συγγενείς της επέστρεφαν από αρραβώνα, και είχαν κατεύθυνση τον Κένταυρο, στην ορεινή Ξάνθη. Το όχημα στο οποίο επέβαινε οδηγούσε ένας 26χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν και μια ακόμα γυναίκα. Στο έτερο όχημα, επέβαιναν δύο νεαροί που επίσης τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με τα οχήματα μάλιστα να έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Στο τόπο του ατυχήματος επικρατούσε έντονη αναστάτωση, με τους τραυματίες να φωνάζουν και τα διερχόμενα αυτοκίνητα να σταματούν προσπαθώντας να βοηθήσουν όλοι όπως μπορούσαν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα και αναμένονται επίσης ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xanthinews.gr εκτός από την γυναίκα που έχασε την ζωή της, τραυματίστηκαν ακόμη 4 άτομα, τα δύο σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες, καθώς και την νεκρή γυναίκα, και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

enikos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]