Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του Βασίλη Καρρά

19 Ιουνίου 2024

Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του Βασίλη Καρρά. Ντυμένη στα μαύρα στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του πατέρα της, λίγους μήνες μετά τον θάνατό του. Ποια είναι η 35χρονη Ειρήνη Κεσογλίδου που λάτρευε ο τραγουδιστής.

Η κόρη του Βασίλη Καρρά, η 35χρονη Χρυσοβαλάντω -Ειρήνη Κεσογλίδου, ήταν η αδυναμία του πατέρα της και οι δυο τους είχαν μια μοναδική σχέση αγάπης.

Ειρήνη Κεσογλίδου: Το ξεχωριστό «αντίο» στον μπαμπά της, Βασίλη Καρρά |  in.gr
Βασίλης Καρράς: Η συγκλονιστική φωτογραφία που διάλεξε η κόρη του για να  αποχαιρετίσει τον πατέρα της - Zinapost.gr

Η ίδια έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην εκδήλωση για την αυτοβιογραφία του λαϊκού τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο. Η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Καρρά, με τίτλο “Καλησπέρα και καλή βραδιά” έγινε στο Θέατρο Άλσος, όπου βρέθηκαν πολλοί στενοί φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου καλλιτέχνη. Φυσικά από την εκδήλωσε δεν έλειψε η μοναχοκόρη του, Ειρήνη Κεσογλίδου. Ντυμένη στα μαύρα και με συγκίνηση παρακολούθησε την εκδήλωση.

Ειρήνη Κεσογλίδου: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του Βασίλη Καρρά - Στα μαύρα και συγκινημένη σε εκδήλωση για τον πατέρα της

Στο παρελθόν ο καλλιτέχνης είχε μιλήσει συγκινημένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σύζυγό του, Χριστίνα αλλά και για την κόρη τους.

“Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη”.

Στο βιβλίο του αναφέρει για την πολυαγαπημένη κόρη του:

“Η Ειρήνη, η κόρη μου, είναι ένα καταπληκτικό παιδί και είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Η μάνα της τη μεγάλωσε μόνη της σχεδόν και της έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια για να γίνει μια καταπληκτική γυναίκα. Το λέω αυτό, γιατί εγώ ξενυχτούσα και δεν με έβλεπε πολλές ώρες.

Δεν μπορεί ο πατέρας να πει ότι βοήθησε πολύ στην ανατροφή του παιδιού του, όταν κάνει αυτή τη δουλειά. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό. Έχει όμως μια σωστή ανατροφή, ξέρει τα πράγματα από τη σωστή τους πλευρά, ξέρει τι της γίνεται, ξέρει ποια είναι και ξέρει κυρίως τι σημαίνει να είσαι κόρη του Βασίλη Καρρά”.

Μέσα από τη αυτοβιογραφία του, ο Βασίλης Καρράς αποχαιρέτησε και την αγαπημένη του σύζυγο γράφοντας: “Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ”.

thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]