Με χαμόγελα, πολλά παιχνίδια και τον… Βλάντο Γιάνκοβιτς ξεκίνησε το 1ο Summer Camp του Ίκαρου Φυλής! (φωτό)

18 Ιουνίου 2024

Γέμισε χαμόγελα, παιδικές φωνές, παιχνίδια και παιδιά το κλειστό γυμναστήριο “Σπάρτακος”, στην πρώτη μέρα του 1ου Summer Camp του Ίκαρου Φυλής!

Ξεκίνησε χθες Δευτέρα (17/6) το 1ο Summer Camp του Ίκαρου Φυλής!

Τα παιδιά, μέσα απο τις πολλές δραστηριότητες και τα παιχνίδια που τους έχουν ετοιμάσει στο πρόγραμμα της πρώτης κιόλας ημέρας του Camp, οι υπεύθυνοι της Αθλητικής Ακαδημίας του Ίκαρου Φυλής Λευτέρης Τσαουσίδης και Λιάνα Πλαβούκου, ξέδωσαν, γέλασαν, πέρασαν καλά και κυριολεκτικά το ευχαριστήθηκαν!

Εκτός όμως από τις δραστηριότητες, τα φρούτα και τα σνακ που παρείχαν στα παιδιά οι υπεύθυνοι, τους επεφύλασσαν και μια ακόμη έκπληξη με την εμφάνιση του γνωστού μπασκετμπολίστα, Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα επισκεφτεί τα παιδιά και την Τετάρτη 19/6!

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι γιος του θρύλου του Πανιωνίου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιωνίου και πήρε την πρώτη του μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ξεκινώντας μια σπουδαία καριέρα. Έπαιξε σε ομάδες του εξωτερικού (Armani Milano, Andorra) και σε πολλές ομάδες της Basket League όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ ενώ την περασμένη σεζόν έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα της Καρδίτσας. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό υπεύθυνο του ΙΚΑΡΟΣ Camp, coach Τσαουσίδη Λευτέρη, στην ομάδα του Χολαργού στην Α1.

Το πρόγραμμα και οι περίοδοι του 1ου Summer Camp

Το πιο αθλητικό, δημιουργικό και διασκεδαστικό camp του καλοκαιριού στον Δήμο Φυλής είναι εδώ και οι εγγραφές έχουν αρχίσει!

  • 1η περίοδος – 17/6-21/6
  • 2η περίοδος – 24/6-28/6
  • 3η περίοδος – 1/7-5/7
  • 4η περίοδος – 8/7-12/7
  • 5η περίοδος – 15/7-19/7

Αθλητικό συγκρότημα “Σπάρτακος” Δήμου Φυλής

Ωράριο camp

Άφιξη: 07:30(early arrival)-08:45

Αναχώρηση: 13:30-15:30

-Καθημερινή, εξειδικευμένη προπόνηση ατομικής τεχνικής για τους αθλητές μπάσκετ.

-Μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και άλλες πολλές αθλητικές δραστηριότητες σε ένα συνδιασμό κλειστού και ανοιχτού αθλητικού χώρου.

– Καλλιτεχνικές δραστηριότητες

-Team building games.

-More fun activities.

Εβδομαδιαία εκδρομή δροσιάς στο Waterfun park στην περιοχή μας!

•Παροχές: T-shirt “Ίκαρος camp”, τόστ, φρούτο, νερό.

•Camp staff: Έμπειρο επιστημονικό προσωπικό από παιδαγωγούς και εξειδικευμένους προπονητές, όλοι πτυχιούχοι πανεπιστημίου.

Δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976407185 & 6947807637


[There are no radio stations in the database]