Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας – « Ζητώ συγγνώμη » (βίντεο)

17 Ιουνίου 2024

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας – « Ζητώ συγγνώμη »,Συγγνώμη από τη σύζυγο και τις κόρες του «Θα ζητήσω βοήθεια να θεραπευτώ», ζήτησε ο γνωστός ποινικολόγος μετά την παραδοχή της πράξης του ξυλοδαρμού.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του, με τους περιοριστικους όρους της υποχρέωσης μετοίκισης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγο του, της απαγόρευσης να την πλησιάζει και της υποχρέωσης να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Απόστολος Λύτρας - Σοφία Πολυζωγοπούλου: Από το «εδώ υπάρχει ένας έρωτας  μεγάλος» στο σοβαρό επεισόδιο

Tις πρώτες δηλώσεις του αφότου αφέθηκε ελεύθερος πραγματοποίησε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ζητώντας συγνώμη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, αφού παραδέχτηκε τις πράξεις του, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως θα αναζητήσει βοήθεια.

Ομολόγησα την πράξη μου ζητώ συγνώμη από τη σύζυγό που υπεραγαπώ και από τις τρεις κόρες μου” είπε και πρόσθεσε: “Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση, δεν έχω υπάρξει ξανά βίαιος. Θα κοιτάξω πως να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια”.

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην πράξη αυτή και συνέχισε λέγοντας πως θα αναζητήσει τις αιτίες, κάνοντας παράλληλα λόγο για “ψυχολογικά αίτια”. Είναι δύσκολο και για μένα και για εκείνη” πρόσθεσε.

“Έχω χτίσει την καριέρα και την οικογένειά του με κόπο” είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: “Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι. Ζητάω συγγνώμη από όλους, από τη Σοφία και τις κόρες μου, ελπίζω το θέμα να ξεπεραστεί. Θα ζητήσω βοήθεια”.

Το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια επισκέφθηκε την 37χρονη στο σπίτι και της πήρε κατάθεση, όπου η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της από τον άντρα της.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου κατέθεσαν η πρώην σύζυγος, η μεγάλη κόρη του και ο κουμπάρος τους και δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Απόστολος Λύτρας είχε προβεί στον ισχυρισμό ότι η γυναίκα του τραυματίστηκε άσχημα όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού τους.

Η γυναίκα δεν είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, η γυναίκα φέρεται να έγνεψε καταφατικά όταν ο γιατρός τη ρώτησε αν τη χτύπησε ο άντρας της. Επίσης, πάλι κατά το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί όταν έμειναν μόνοι με τη γυναίκα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τη ρώτησαν αν επιθυμεί την τοποθέτηση panic button στο κινητό της και φέρεται να απάντησε θετικά.

Ο ρόλος του γιατρού ήταν καταλυτικός καθώς κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία. Από 1η Μαίου οπότε και ισχύουν οι τελευταίες αλλαγές στον ποινικό κώδικα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο γιατρός και όλοι οι επαγγελματίες υγείας υποχρεούνται εκ του νόμου να καταγγέλουν τέτοια περιστατικά στις αρχές, χωρίς να φοβούνται τυχόν συνέπειες, καθώς έχει θεσπιστεί το ακαταδίωκτο από τους δράστες. Δεν μπορεί κανείς να τους μηνύσει ή να τους κάνει αγωγή.

Τι λέει η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]