MasterChef Greece 2024: Μεγάλος νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος!

14 Ιουνίου 2024

MasterChef Greece 2024: Μεγάλος νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Ο 8ος κύκλος του MasterChef έφτασε στο τέλος του με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής και να κατακτά το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Χριστίνα και ο Λευτέρης έπρεπε να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz, ο οποίος θα έκρινε και θα βαθμολογούσε τις προσπάθειές τους .

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο πανηγυρικό επεισόδιο, υποδέχτηκαν τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο για την τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου

Ο Andoni Luis Aduriz παρουσίασε τα πιάτα του στη Χριστίνα και τον Λευτέρη. Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με τη γεύση των απαιτητικών αυτών πιάτων, της μπουράτα κουκουναριών και του μιλφέιγ λουλουδιών, έχοντας στη διάθεσή τους 3 ώρες και 20 λεπτά για τη δοκιμασία του τελικού.

Μετά από το σφράγισμα του φακέλου με τις βαθμολογίες της 3ης δοκιμασίας, το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 2024 πέρασε στη live μετάδοση. Στο πλατό βρίσκονταν οι οικογένειες των δύο φιναλίστ και όλοι οι μάγειρες που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι τρεις κριτές άρχισαν να ανοίγουν έναν έναν τους φακέλους με την βαθμολογία των πιάτων και να ενημερώνουν τόσο τους δυο διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 14 – 14 έγραψε ο πίνακας το σκορ, ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμών στο Mystery Box και στο Τεστ Δημιουρκικότητας, με τους πάντες στο πλατό του ριάλιτι να αγωνιούν για το τέλος αυτής της μαγειρικής αναμέτρησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]