Πέπλο μυστηρίου με την γυμνή απανθρακωμένη σορό της γυναίκας στα Κύθηρα

14 Ιουνίου 2024

Πέπλο μυστηρίου με την γυμνή απανθρακωμένη σορό της γυναίκας στα Κύθηρα

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της σορού της απανθρακωμένης γυναίκας από τα Κύθηρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η υπόθεση είναι αρκετά μυστήρια καθώς ακόμα και στην περίπτωση της αυτοχειρίας, η γυναίκα δεν άφησε πίσω της κάποιο σημείωμα αναφέροντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και το περίεργο που προβληματίζει, είναι γιατί βρέθηκε γυμνή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η σορός ανήκει σε μία γυναίκα 60 χρόνων η οποία ήταν αρκετά γνωστή στο νησί καθώς διατηρούσε με τον σύζυγό της κατάστημα σουβενίρ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δίπλα από την απανθρακωμένη και γυμνή σορός, την οποία βρήκαν πεσμένη στο έδαφος σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο, βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό, ένας αναπτήρας, ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια και ένα πλαστικό μπουκάλι, στο πάνω μέρος του οποίου είχε αλλοιώσεις από φωτιά.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αυτοκτονία, λένε μέχρι στιγμής οι αρχές.

Από το Α.Τ. Κυθήρων παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής καθώς τοξικολογικής εξέτασης της σορού από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Αναφερόμενη στο θέμα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου σημείωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην τηλεόραση του Mega:

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή της σορού, όμως, προς το παρόν, έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το οικείο περιβάλλον της γυναίκας δε μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της έχει κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν πιεσμένη τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων , που δεν σχετίζονται όμως με τον σύζυγό της.

«Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]