Δρακόντεια μέτρα στο Δικαστικό Μέγαρο για την απολογία του δολοφόνου της 11χρονης

14 Ιουνίου 2024

Δρακόντεια μέτρα στο Δικαστικό Μέγαρο για την απολογία του δολοφόνου της 11χρονης. Στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης το κλίμα είναι τεταμένο καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα  με τη πιθανότητα εάν η συγκέντρωση του κόσμου καταστήσει αδύνατη την απολογία του εκεί τότε θα γίνει πιθανόν στο αστυνομικό τμήμα.

Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει ότι δε θα ανεχτεί καμία σχετική ενέργεια που να παραπέμπει σε εκδίκηση ή βεντέτα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Η οργή για την αποτρόπαια πράξη του 37χρονου θείου της μικρούλας ξεχειλίζει στην περιοχή και ο φόβος αντιποίνων παραμένει ορατός, κυρίως μετά την περίεργη φωτιά στο λυόμενο που έμενε ο δολοφόνος την ώρα της κηδείας της Βασιλικής, την περασμένη Τετάρτη.

Σημειώνεται ότι και κατά την πρώτη μεταφορά του δράστη στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την Τρίτη,11/06, συγγενείς του θύματος αποπειράθηκαν να τον λιντσάρουν.

Στον 37χρονο που έχει ομολογήσει την πράξη του, έχει ασκηθεί δίωξη για πέντε αδικήματα: για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Οι δικαστικές Αρχές περιμένουν σήμερα να μάθουν επακριβώς το πώς διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

Ο 37χρονος έχει ομολογήσει στις Αρχές ότι αποπειράθηκε να βιάσει το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητό του, στα χωράφια, αφού πρώτα την είχε πάει βόλτα. Όταν η 11χρονη αρνήθηκε, την σκότωσε ώστε να μην αποκαλύψει στους γονείς της τις αρρωστημένες προθέσεις του

Το μοιραίο βράδυ – όταν το κορίτσι αρνήθηκε στον κατηγορούμενο την ερωτική συνεύρεση – την έριξε στο έδαφος και με κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητο, την σκότωσε φέροντας της πολλαπλά χτυπήματα στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της.

Σήμερα απολογείται ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασούλας - Δρακόντεια  μέτρα στο ΑΤ Ηλείας

Στη συνέχεια, έσυρε τη σορό για απόσταση περίπου 45 μέτρων και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντας την με ξερά χόρτα. 

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει βήμα-βήμα όλα όσα έπραξε. Το παιδί δεν γνώριζε φυσικά τις προθέσεις του συγγενικού του προσώπου και όπως φαίνεται από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, περίμενε τον δράστη για να μπει στο αυτοκίνητό του να πάνε βόλτα.

Όταν τις αποκάλυψε τις προθέσεις της, σκότωσε το παιδί στο χωράφι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]