Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση της 11χρονης Βασιλικής

12 Ιουνίου 2024

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση της 11χρονης Βασιλικής,

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews.gr, κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα δύο τραύματα σε καρδιά και σπλήνα θα μπορούσαν να είναι τα θανατηφόρα, το κορίτσι δέχθηκε χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση πριν από τη δολοφονία.

“Το πρωί σταμάτησα στον φούρνο και είδα την ανιψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα να πάμε για βόλτα. Μου απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ, όταν έφυγα από το σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με τη θέλησή της. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά”

Σύμφωνα με τα χτυπήματα που φέρει, στο στήθος και στην πλάτη φαίνεται ότι το κορίτσι προσπάθησε να τρέξει και να σωθεί, αλλά ο δολοφόνος το πρόλαβε.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε κυνικά πώς οδήγησε το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να βιάσει το 11χρονο παιδί και όταν εκείνο αντιστάθηκε και του είπε πως θα έλεγε στους γονείς του αυτά που έγιναν,

“Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη. Συνέχισε να χτυπά την 11χρονη με το κατσαβίδι, να βρίσκει την καρδιά και τη σπλήνα του παιδιού συνεχίζοντας να της δίνει απανωτά χτυπήματα,  μέχρι να δει το παιδί να καταρρέει νεκρό. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έσυρα στο χωράφι. Εκεί άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα. Την πέταξα στα καλάμια, ο 37χρονος έσυρε τη σορό της και την πέταξε στις καλαμιές και πήγα στο σπίτι της μάνας μου

Στη συνέχεια, γύρισε στο σπίτι του όπου βρίσκονταν η έγκυος γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του και πήγε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και ξεκίνησε να παίζει θέατρο, πως αγωνιά για την τύχη της ανιψιάς του, όταν οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της και έψαχναν εναγωνίως το παιδί τους, προσποιούμενος μάλιστα ότι ψάχνει και αγωνιά και εκείνος για τη μικρή, ποστάροντας και το amber alert, θέλοντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, αποδιώχνοντας από πάνω του τις υποψίες.

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό ανήλικης, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι το Εφετείο.

Ο Άρειος Πάγος παρενέβη σήμερα, ζητώντας τον πειθαρχικό έλεγχο των τριών δικαστών της Ζακύνθου που τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Ο 37χρονος δολοφόνος βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πύργου, όπου θα μεταβούν ανακριτής και εισαγγελέας για την απολογία του, καθώς δεν μπόρεσαν να τον αποβιβάσουν στα δικαστήρια, αφού οι οργισμένοι συγγενείς του παιδιού απείλησαν με επεισόδια και με λιντσάρισμα του δράστη.

Ο δολοφόνος, λένε οι συγγενής της οικογένειας, είχε προσχεδιάσει όπως όλα δείχνουν ότι θα βίαζε το κοριτσάκι, παρέσυρε το παιδί σε μια παγίδα θανάτου, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχε ως ένα πρόσωπο γνωστό και οικείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]