Σπαραγμός στην κηδεία της 11χρονης – Κάηκε το σπίτι του δολοφόνου την ώρα της κηδείας

12 Ιουνίου 2024

Σπαραγμός στην κηδεία της 11χρονης – Κάηκε το σπίτι του δολοφόνου την ώρα της κηδείας.

Ανείπωτη θλίψη, οργή και ένα τεράστιο “γιατί” ήταν αποτυπωμένο στα πρόσωπα των εκατοντάδων φίλων, συγγενών και συγχωριανών της 11χρονης που δολοφονήθηκε τόσο άδικα από τον 37χρονο δολοφόνο- θείο της στην Ηλεία. Την ίδια ώρα που γινόταν η κηδεία της μικρής Βασιλικής, ξέσπασε φωτιά στη λυόμενη κατοικία του 37χρονου δράστη της στυγερής δολοφονίας.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της. Συντετριμμένοι οι γονείς της και πλήθος κόσμου συνόδευσαν την ανήλικη στην τελευταία της κατοικία. 

Η νεκρική πομπή ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (12/6/24) από το σπίτι της Βασιλικής, με μοιρολόγια.

Το λευκό φέρετρο με το άψυχο σώμα της μικρής Βασιλικής ντυμένο νυφούλα με τα λευκά μπαλόνια που ήταν τοποθετημένα έξω από την εκκλησία και τα λευκά τριαντάφυλλα που κρατούσαν οι φίλοι της οικογένειας συνέθεταν ένα τραγικό τοπίο μιας τραγωδίας εκεί όπου παιζόταν η τελευταία πράξη του δράματος, που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να θλίβεται, σαν να ήταν το δικό της παιδί.

«Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν άξιζε αυτό το βασανιστήριο στο κορίτσι μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους. Να μην τους τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα» είπε λίγο, πριν από την κηδεία, η απαρηγόρητη μητέρα της μικρής Βασιλικούλας.

Φωτιά ξέσπασε στο λυόμενο που διέμενε ο 37χρονος δολοφόνος της Βασιλικής με την οικογένειά του στη Μυρτιά Ηλείας

Την ώρα που οι γονείς της και οι κάτοικοι της Μυρτιάς συνόδευαν την 11χρονη Βασιλική στην τελευταία της κατοικία, το σπίτι του 37χρονου δολοφόνου της, παραδινόταν στις φλόγες. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ilialive.gr, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία του άγρια δολοφονημένου κοριτσιού, ξέσπασε φωτιά σε λυόμενη κατοικία, η οποία φέρεται να είναι το λυόμενο που διέμενε ο 37χρονος μαζί με την οικογένειά του. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Το λυόμενο στο οποίο έμενε ο δράστης με την οικογένειά του, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της. Όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και στην συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]