Σοκάρει το βίντεο με την 11χρονη Βασιλική που πλένει το αμάξι του “θείου” της πριν την εξαφάνιση

12 Ιουνίου 2024

Σοκάρει το βίντεο με την 11χρονη Βασιλική που πλένει το αμάξι του “θείου” της πριν την εξαφάνιση.

Η μητέρα του καθ’ ομολογία δολοφόνου της της 11χρονης Βασούλας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε τα απίστευτα και μας άφησε όλους άφωνους:

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο, που δείχνει την 11χρονη Βασιλική να πλένει το αμάξι του δολοφόνου, λίγα λεπτά πριν την εξαφάνιση και τη δολοφονία της, έρχεται στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγραφεί σε κινητό την Κυριακή 9 Ιουνίου λίγο πριν την εξαφάνιση, η 11χρονη πλένει το αυτοκίνητο θείου της, στο οποίο ο 37χρονος λίγο αργότερα θα την επιβίβαζε για να εκδηλώσει τις ανώμαλες ορέξεις του και τελικά θα τη δολοφονούσε, τρυπώντας τη με κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 η μητέρα της 11χρονης Βασούλας είπε: “Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε, ήμουν μπροστά δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια”.

“Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τωρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω. Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στο φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι, πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική. Από την Κυριακή που χάθηκε στις 21:00 δεν το έχω δει”, πρόσθεσε η μητέρα της 11χρονης για ό,τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

Η μητέρα του καθ’ ομολογία δολοφόνου της της 11χρονης Βασούλας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε τα απίστευτα και μας άφησε όλους άφωνους:

Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν“, είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν ξέρω, κι εγώ τώρα το έμαθα και έφυγα από τη δουλειά. Προσπαθώ να πάρω την Ασφάλεια και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν μου δίνουν τίποτα. Το παιδί μου το ξέρω απ’ έξω και ανακατωτά, το έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε, που γράφουν είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν” ανέφερε η μητέρα του 37χρονου, ο οποίος όμως είχε καταδικαστεί το 2020 για τον βιασμό 14χρονης από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ζάκυνθο.

Δολοφονία στον Πύργο: Βίντεο ντοκουμέντο με την 11χρονη που πλένει το αμάξι  του δράστη - Notospress.gr

“Δεν έχει μπει φυλακή στο παρελθόν. Είχε μπει για ένα μήνα μόνο, όχι για κλέψιμο και για βιασμό. Για γράψιμο, για δίπλωμα είχε μπει. Είναι το καλύτερο παιδί. Έχει τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του περιμένει να γεννήσει. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν το σκυλί για να μην τους λείψει τίποτα” πρόσθεσε η μητέρα του 37χρονου αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της περίμενε το πέμπτο παιδί του.

Το παιδί μου είναι μάλαμα. Αποκλείεται, το κεφάλι μου κόβω και τα χέρια μου τα βάζω στη φωτιά. Αποκλείεται να το έχει κάνει αυτός. Το έμπλεξαν το παιδί μου, δεν ξέρω γιατί. Γιατί αυτός που πήρε το κοριτσάκι είχε ίδιο αμάξι με τον γιο μου”, συνέχισε ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης της δολοφονίας. “Τα αγαπάει πολύ τα παιδιά. Και τη Βασούλα την αγαπούσε και την ανιψιά μου την αγαπάει”, είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο σημείωσε ότι η γυναίκα του δράστη “έχει πάθει σοκ”. “Ούτε αυτή το πιστεύει. Έχει πάθει σοκ και φοβάμαι γιατί εγώ μένω σε ένα χωριό που είμαι έξω. Ψέματα, δεν έχει βιάσει τίποτα, δεν έχει βιάσει κανέναν”, συνέχισε και υποστήριξε ότι μεγάλωσε μόνη της τα 6 της παιδιά γιατί ο πατέρας τους ήταν στη φυλακή.

Δείτε εδώ όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]