Ευρωβουλεύτρια ετών 80 η Γαλάτω Αλεξανδράκη – Δεν διέθεσε καν φωτογραφία της στα ΜΜΕ και δεν έδωσε συνέντευξη

10 Ιουνίου 2024

Η Γαλάτω Αλεξανδράκη μπορεί να βρίσκεται πια στη λεγόμενη τρίτη ηλικία, αφού κοντεύει πια στην ηλικία των 80 ετών, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να συμμετάσχει στις πρόσφατες Ευρωεκλογές με την Ελληνική Λύση και μάλιστα να εκλεγεί συγκεντρώνοντας 50.803 ψήφους!

Η κα Αλεξανδράκη ζει στο Κουφόβουνο του Δήμου Διδυμοτείχου στον Έβρο και όσοι την ξέρουν μιλούν για μία πολύ δραστήρια γυναίκα με άποψη και θέση στα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά όμως η κα Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συνεχίζει να μην θέλει να μιλήσει δημόσια ακόμη και τώρα που είναι επισήμως εκλεγμένη.

Εν τω μεταξύ, η κα Αλεξανδράκη δεν διέθεσε καν φωτογραφία της στον Τύπο, ούσα υποψήφια και έτσι στις λεγόμενες “κάρτες” των καναλιών με τις οποίες περιγράφονταν τα αποτελέσματα, ενώ όλοι/ες οι εκλεγμένοι/ες εμφανίζονταν κανονικά με τις φωτογραφίες τους, η κα Αλεξανδράκη εμφανίζονταν με άβαταρ.

Το ερώτημα βέβαια που μένει τώρα να απαντηθεί είναι εάν τελικά η κα Αλεξανδράκη θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η εκλογή της ή όχι. Η απόφαση, προφανώς, ανήκει στην ίδια καθώς με το σπαθί της κέρδισε αυτή τη θέση και σύντομα θα μάθουμε την εξέλιξη.

Η εκλογή της κας Αλεξανδράκη πάντως, αναγάγει τον Έβρο στον Νομό που στέλνει δύο εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο και μάλιστα γυναίκες, αφού και η Αφροδίτη Λατινοπούλου έλκει την καταγωγή της από τα Βρυσικά του Δήμου Διδυμοτείχου. Είναι, δηλαδή και… κοντοχωριανές!

πηγή


[There are no radio stations in the database]