Γεωργιάδης: Μας κόστισε ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

10 Ιουνίου 2024

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στο action24.

Σύμφωνα με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων για τις ευρωεκλογές 2024, η ΝΔ άγγιξε το 28,31%, καταλαμβάνοντας 7 από τις 21 έδρες. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ένας από τα πράγματα που κόστισε στην κυβέρνηση φαίνεται να είναι ο νόμος για την ισότητα στον γάμο.

«Διάφορα πράγματα μας έχουν κοστίσει. Ο νόμος για την ισότητα στον γάμο μας κόστισε, μας το κρατάγανε. Και μας το κρατήσανε είτε μην πηγαίνοντας να ψηφίσουν, που είναι η καλύτερη εκδοχή διότι δεν μετακινηθήκαν και μάλλον δεν υπερψήφισαν την κυβέρνηση. Πολλοί ψήφισαν και δεξιότερα από τη ΝΔ», είπε ο υπουργός Υγείας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης παρακολουθεί ομιλία κατά τη διάρκεια ημερίδας της Βεργίνα Τηλεόραση, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα των Σκοπίων. Βαλκανικές συμμαχίες και ο διεθνής παράγοντας» που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης. Θεσσαλονίκη, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ερωτηθείς αν ήταν λάθος, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Το λάθος και το σωστό στην πολιτική είναι πιο διευρυμένη έννοια. Εάν με ρωτάτε, εφόσον ο πρωθυπουργός πίστευε ότι υπηρετεί κάποιες αξίες, έπρεπε να το κάνει. Εάν το πιστεύεις αυτό στην πολιτική, τότε πρέπει να το κάνεις ασχέτως πολιτικού κόστους. Εάν με ρωτάτε αν ωφέλησε ή έβλαψε εκλογικά, προφανώς έβλαψε».


[There are no radio stations in the database]