Πρωταθλητής Ευρώπης με εκπληκτικό άλμα στα 8,65 μέτρα ο Μίλτος Τεντόγλου!

9 Ιουνίου 2024

Πρωταθλητής Ευρώπης με εκπληκτικό άλμα στα 8,65 μέτρα ο Μίλτος Τεντόγλου!

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, για τρίτη διαδοχική διοργάνωση, με άλματα μόνο πάνω από 8,40m., ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στους αιθέρες της Ρώμης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Το κορυφαίο άλμα του ήταν στα 8,65 μέτρα, που είναι το νέο προσωπικό του ρεκόρ!

Πρόκειται για το 6ο του χρυσό σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τρία σε ανοικτό και τρία σε κλειστό στίβο.

Πλέον ο Τεντόγλου εστιάζει στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!» ανέφερε.

«Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Τα συγχαρητήρια του στον Μίλτο Τεντόγλου, ευχόμενος παράλληλα «καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!», έδωσε με δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Οταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, απευθυνόμενος στη νεολαία, ότι αν είσαι αληθινός, αν αγωνίζεσαι μυαλωμένα με πίστη, στοχεύοντας σωστά, τότε κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Αυτό μας δίνει ο Μίλτος. Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε. Πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]