Μεγάλο μυστήριο με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στην Σύμη -Οι νέες φωτογραφίες προβληματίζουν

8 Ιουνίου 2024

Μεγάλο μυστήριο με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στην Σύμη – Οι νέες φωτογραφίες προβληματίζουν

Τα σενάρια πολλά για την εξαφάνιση του Michael Mosley,που αγνοείται στη Σύμη από την Τετάρτη (5.6.24), με την υπόθεση να εξελίσσεται σε μυστήριο καθώς στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες ντοκουμέντο στις οποίες φαίνεται να κρατά μια ομπρέλα και να περπατά σε κατοικημένη περιοχή.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον  Mosley να έχει περάσει με ασφάλεια το επικίνδυνο μονοπάτι και οι κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν στο Πέδι, η φωτογραφία είναι από κάμερα ασφαλείας με ώρα 13:50 το μεσημέρι της Τετάρτης. Έτσι, επιβεβαιώθηκαν αυτόπτες μάρτυρες που υποστήριζαν ότι είχαν δει τον 67χρονο κοντά στη στάση λεωφορείου 

Σε νέο βίντεο και φωτογραφίες ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται να περπατά έξω από καταστήματα στο Πέδι σε ώρα που υποδηλώνεται ότι είχε βγει από το επικίνδυνο μονοπάτι.

Σύμη - Παρουσιαστής BBC: Από Πέδι μέχρι Γιαλό εστιάζεται η έρευνα για τον  αγνοούμενο | Κοινωνία | ANT1News
Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας της Σύμης που δείχνουν τον  αγνοούμενο Michael Mosley- Στη διαδρομή Πέδι-Γιαλός επικεντρώνονται οι  έρευνες | AegeaNews

Σε βίντεο αλλά και σε φωτογραφίες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας απεικονίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος να περπατά και να κοντοστέκεται έξω από καταστήματα στο Πέδι. Αυτό δείχνει ότι ο αγνοούμενος αποχώρησε από την παραλία του Αγίου Νικολάου, έφθασε μέσω του μονοπατιού μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου στο Πέδι και στη συνέχεια εκτιμάται ότι ακολούθησε τη διαδρομή από το Πέδι προς τον Γιαλό και κάπου στη διαδρομή κάτι του συνέβη με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του

Η μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία μένει στον Γιαλό και αναφέρει ότι είδε τον Μόσλεϊ περίπου μία ώρα αφότου έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου, εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές και από ότι φαίνεται επιβεβαιώνεται καθώς οι νέες εικόνες και το βίντεο δείχνουν ότι πέρασε από εκείνο το σημείο που λέει η μάρτυρας.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό με τη βοήθεια ελικοπτέρου και drone «σαρώνουν» τη Σύμη αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη του 67χρονου Βρετανού παρουσιαστή.

Ο αγνοούμενος Βρετανός παρουσιαστής δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα οι Αρχές να μην μπορούν να εντοπίσουν το τελευταίο του στίγμα.

Ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC μετέβη με αεροπλάνο μαζί με την σύζυγό του από την Αγγλία στην Ρόδο στις 3 Ιουνίου, ενώ την επόμενη μέρα ταξίδεψαν ακτοπλοϊκώς για την Σύμη. Εκεί φιλοξενούνταν μαζί με ένα ακόμα ζευγάρι σε φιλικό τους σπίτι στην περιοχή του Γυαλού.

Στις 10:00 το πρωί της 5ης Ιουνίου με ένα taxi boat, ο 67χρονος με την σύζυγό του και το ζευγάρι που φιλοξενούνταν μαζί με αυτούς, πήγαν στην παραλία Άγιος Νικόλαος.

Πέρασαν περίπου τρεισήμισι ώρες, όταν ο παρουσιαστής του BBC ανέφερε ότι κουράστηκε και αποφάσισε να φύγει μόνος του. Όπως είπε, ξεκίνησε με τα πόδια προκειμένου αρχικά να μεταβεί στην περιοχή Πέδι μέσω ενός μονοπατιού μήκους περίπου 1 χλμ. και στη συνέχεια με λεωφορείο να φτάσει στο σπίτι, όπου διέμεναν.

Η σύζυγός του μαζί με την υπόλοιπη παρέα έφυγαν από την παραλία στις 4 το μεσημέρι με taxi boat και μετέβησαν στην οικία που φιλοξενούνται.

michael-mosley_2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]