Σκότωσε εν ψυχρώ το γείτονα του για ένα ρολόι (βίντεο)

7 Ιουνίου 2024

Σκότωσε εν ψυχρώ το γείτονα του για ένα ρολόι, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τη στιγμή που ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ των δύο αντρών οι οποίοι βρίσκονταν στην πυλωτή του σπιτιού που διέμεναν. Στο βίντεο φαίνεται μία γυναίκα να βγαίνει από το γκαράζ του σπιτιού της και να φωνάζει στους γείτονές της από το διπλανό σπίτι, τότε αρχίζει ένας καυγάς μεταξύ των δύο γυναικών για ένα ρολόι ύδρευσης και στην συνέχεια επεμβαίνουν και οι σύζυγοι και αρχίζουν να τσακώνονται όλοι μαζί.

Κόστα Ρίκα: Πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον γείτονά του... για το ρολόι  ύδρευσης | in.gr

Ενώ οι φωνές μεταξύ των δύο ζευγαριών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ο ένας χάνει τη ψυχραιμία του και επιτίθεται με μπουνιές στον γείτονά του και δράστη της δολοφονίας του.

Αφού ο δράστης αρχίζει να ανταποδίδει τα χτυπήματα, ξαφνικά βγάζει το όπλο του, που λίγο πριν το είχε οπλίσει και το είχε βάλει στη ζώνη του παντελονιού του, όπως φαίνεται στην κάμερα, πράγμα που δείχνει ότι ήταν έτοιμος για όλα και πυροβολεί το θύμα 9 φορές μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία άρχισε να ουρλιάζει.

Οι εντάσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών φαίνεται πως είχαν φτάσει στο απροχώρητο, καθώς τα προβλήματα μεταξύ τους υπήρχαν για χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]