Σοκαριστικό: 24χρονη παρενοχλούσε ερωτικά 9χρονο Αγόρι (βίντεο)

6 Ιουνίου 2024

Ένα αδιανόητο περιστατικό που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λάρισας, από την καταγγελία μητέρας ότι 24χρονη παρενοχλούσε ερωτικά τον 9χρονο γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, ο 9χρονος πήγαινε τακτικά στην επιχείρηση του πατέρα στη Λάρισα προκειμένου να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, εκεί εργαζόταν μια 24χρονη η οποία εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και είχε αρχίσει να αποκτά μια πιο στενή σχέση με τον 9χρονο αρχίζοντας να γίνεται ιδιαιτέρως διαχυτική μαζί του.

Κάποια στιγμή άρχισε να έχει επικοινωνία με τον ανήλικο μέσω του Τικ Τοκ, ξεκίνησε να του στέλνει μηνύματα: “Να σε ξαναφέρει εδώ ο μπαμπάς σου”, “θα έρθω Βόλο να σε πάρω μία αγκαλιά”, “θέλω να μου στείλεις φωτογραφία σου”, “σβήσε τα μηνύματα να μην τα δούνε” είναι μερικά από αυτά που έστελνε η 24χρονη στον 9χρονο.

Λίγες μέρες μετά τα μηνύματα έπεσαν στην αντίληψη της μητέρας του μικρού, τα οποία διάβασε, έγινε έξω φρενών και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η 24χρονη φέρεται να έχει διαγράψει τα επίμαχα μηνύματα, τα οποία έχει κρατήσει η μητέρα και φυσικά μπορούν να ανακτηθούν.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]