Διόνυσος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συγκάτοικου του άνδρα που βρέθηκε νεκρός

6 Ιουνίου 2024

Διόνυσος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συγκάτοικου του άνδρα που βρέθηκε νεκρός

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τον συγκάτοικο του 40χρονου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του, στον Διόνυσο

Τον άτυχο άνδρα τον εντόπισε ο εργοδότης του που ήταν σιδηρουργός και δούλευε μαζί του και τον αναζητούσε, καθώς δεν είχε απαντούσε στις κλήσεις του.

“Τον ήθελα για μια δουλειά, είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, του φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα, την άνοιξα, μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε τον είδα έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είχε μαχαιριά στο στήθος. Κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Πήρε και μένα το ασθενοφόρο γιατί ανέβασα πίεση».

Ο 40χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι και βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι. Είχε ένα μεγάλο τραύμα στο σώμα του κι αυτό φέρεται να έχει προέλθει από μαχαίρι

Το θύμα συγκατοικούσε, δεν έμενε μόνος του, οι αρχές μάλιστα θεωρούν τον συγκάτοικο του 40χρονου τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του, αφού δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης της μονοκατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]