Την έπνιξε από ζήλια, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στα σκουπίδια (βίντεο)

5 Ιουνίου 2024

Την έπνιξε από ζήλεια, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στα σκουπίδια όπως δείχνει και το βίντεο που κατέγραψε όλες του της κινήσεις.

Εισαγγελικός λειτουργός απέδειξε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ο δράστης οδήγησε τη νεαρή σε διαμέρισμα στο βόρειο τμήμα της πόλης και ότι, σε παροξυσμό ζήλιας, την ξυλοκόπησε και την έπνιξε προκαλώντας της ασφυξία.

Στην συνέχεια τη έβαλε μέσα σε μία βαλίτσα και την πέταξε στα σκουπίδια, πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που αναπαρήγαγαν κολομβιανά ΜΜΕ, εικονίζουν τον δράστη να βγαίνει από διαμέρισμα σπρώχνοντας ένα καροτσάκι με μια μεγάλη βαλίτσα επάνω, στο εσωτερικό της οποίας ήταν εμφανές πως είχε τοποθετήσει το πτώμα της νεαρής, κατόπιν φαίνεται να τοποθετεί τη βαλίτσα στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.

Ο Τζον Νέλσον Πούλος συνελήφθη στα τέλη του Ιανουαρίου του 2023 σε αεροδρόμιο του Παναμά, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από τις κολομβιανές αρχές που τον καταζητούσαν για τον φόνο. Η 23χρονη Βαλεντίνα Τρεσπαλάσιος ήταν γνωστή κολομβιανή ντιτζέι και ήταν σύντροφός του για κάτι λιγότερο από έναν χρόνο.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας κρίθηκε ένοχος για τη γυναικοκτονία, της γνωστής Κολομβιανής ντιτζέι, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην πρωτεύουσα Μπογοτά, και καταδικάστηκε χθες Τρίτη να εκτίσει ποινή κάθειρξης 42 ετών και πλέον.

Ένας εισαγγελικός λειτουργός «απέδειξε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ο αλλοδαπός δράστης οδήγησε τη νεαρή σε διαμέρισμα στο βόρειο τμήμα της πόλης και ότι, σε παροξυσμό ζήλιας, την ξυλοκόπησε και της προκάλεσε ασφυξία», ανέφερε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]