Έχει βρεθεί DNA του Παντελή Παντελίδη στον αερόσακο του συνοδηγού

5 Ιουνίου 2024

Έχει βρεθεί DNA του Παντελή Παντελίδη στον αερόσακο του συνοδηγού, 8 χρόνια μετά είναι η δήλωση- βόμβα του δικηγόρου της οικογένειας του αγαπημένου λαικού τραγουδιστή.

Χθες, η Μίνα Αρναούτη ήταν καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη, η οποία ζητά αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε, το ατύχημα δεν άφησε ούτε εκείνη αλώβητη .

Απόστολος Λύτρας: "Έχει βρεθεί DNA του Παντελή Παντελίδη στον αερόσακο του  συνοδηγού" | ekriti.gr
Λύτρας: «Έχει βρεθεί DNA του Π.Παντελίδη στον αερόσακο του συνοδηγού» |  BriefingNews

Ο συνήγορος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, το πρωί της Τρίτης στις 4 του μήνα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και αποκάλυψε πως έχει βρεθεί DNA του τραγουδιστή στον αερόσακο του συνοδηγού.

Ο Απόστολος Λύτρας επίσης σημείωσε πως αυτόπτης μάρτυρας είχε δει τον τραγουδιστή να κάθεται στη θέση του συνοδηγού το μοιραίο βράδυ του τροχαίου δυστυχήματος και εξήγησε πως πρέπει το Εφετείο, να αποφανθεί ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο εκείνο το μοιραίο βράδυ και αυτό επηρεάζει το ζήτημα των αποζημιώσεων.

Με απλά λόγια εάν εκείνη τη νύχτα δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο Παντελίδης, τότε αυτοί που διεκδικούν αποζημίωση, δεν την δικαιούνται

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]