Σχοινιάς: Μυστήριο με το πτώμα – «Κλειδί» το τατουάζ – 20 μέρες ήταν στη θάλασσα

3 Ιουνίου 2024

Σχοινιάς: Μυστήριο με το πτώμα – «Κλειδί» το τατουάζ – 20 μέρες ήταν στη θάλασσα

Το ενδεχόμενο ενός άγριου εγκλήματος εξετάζουν οι Αρχές με την έρευνες να συνεχίζονται σχετικά με την υπόθεση εύρεσης σορού που επέπλεε στη θάλασσα του Σχοινιά στον Μαραθώνα και είχε στο πόδι του ένα βαρίδι.

 Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας φαίνεται να ήταν περίπου 40 ετών και ήταν νεκρός επί 20 μέρες μέσα στο νερό. Ως εκ τούτου, «φούσκωσε» και βγήκε στην επιφάνεια κοντά στα βράχια στην παραλία του Σχοινιά.

Για 20 ημέρες ήταν στη θάλασσα το πτώμα που βρήκε το Λιμενικό στον Σχινιά |  ΘΡΙΑΣΙΟ

Τη σορό εντόπισε χθες ένας λουόμενος, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμενικό. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και έβγαλαν από τη θάλασσα τη σορό του αγνώστου άνδρα. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για τη σορό ενός άνδρα με αθλητικά ρούχα, που στο αριστερό πόδι είχε δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Ο άνδρας, ηλικίας 40-45 ετών περίπου, είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ, μέσω του οποίου οι Αρχές ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να τον ταυτοποιήσουν.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του θανάτου του άνδρα, με το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή να είναι εκείνο της δολοφονίας με “μαφιόζικο” τρόπο.

Δείτε εδώ βίντεο


Διαβάστε περισσότερα άρθρα



[There are no radio stations in the database]