Καλαμάτα: Νέο Κωσταλέξι με 29χρονη που ζει μέσα σε κλουβί (βίντεο)

3 Ιουνίου 2024

Καλαμάτα: Νέο Κωσταλέξι με 29χρονη που ζει μέσα σε κλουβί, η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε γνωστή από τον Νάσο Γουμενίδη μέσα από την εκπομπή του.

Δραματική είναι η κατάσταση κάτω από την οποία προσπαθεί να επιβιώσει μια κοπέλα 29 ετών με την ανάδοχη οικογένειά της στο χωριό Άμμος λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Η οικογένεια, που ζει σε χωριό κοντά στην Καλαμάτα, κρατά την 29χρονη Μαριάννα κλειδωμένη στο δωμάτιό της και σε έναν υπαίθριο χώρο με κούνια στην αυλή που θυμίζει κλουβί. Κι όμως, αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2024.

Η μητέρα της Μαριάννας, Σοφία βγήκε στο “Επι Τόπου” και παραδέχτηκε πώς έφτιαξε κλουβιά τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην αυλή του σπιτιού τους προκειμένου η Μαριάννα να μένει μέσα και να μην τραυματίζει τόσο τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της. Είναι αναγκασμένη να την κρατά κλειδωμένη καθώς το κορίτσι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα.

Η μάνα σε απόγνωση καταγγέλει κρατική αναλγησία και σε συνεχείς ερωτήσεις μου απαντά πώς δεν εμπιστεύεται κανένα ίδρυμα καμία δομή να την φιλοξενήσει.

Η μητέρα της 29χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες, προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της. Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα. Οι γονείς τονίζουν ότι χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να την προστατέψουν. Η κατάσταση της 29χρονης είναι γνωστή στο χωριό της Καλαμάτας. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]