Σοκαριστικό τροχαίο: ΙΧ «μπήκε» σε καφετέρια

31 Μαΐου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο, ΙΧ «μπήκε» σε καφετέρια, το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παντείου πανεπιστημίου.

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) , καθώς ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε στην είσοδο καφετέριας.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές, παρότι η καφετέρια ήταν ανοικτή!Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο κινούμενο επί της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, προσπάθησε να στρίψει δεξιά στον παράδρομο, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου.

Για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να «εισβάλει» μέσα στην καφετέρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα αντρόγυνο, ενώ οδηγούσε η γυναίκα.

Συγγρού: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του & «μπήκε» σε καφετέρια | MEGA  TV

O μάγειρας του μαγαζιού στο οποίο «εισέβαλε» το αυτοκίνητο δηλώνει στο DEBATER: «Στην αρχή δεν ξέραμε αν είναι βόμβα η τροχαίο. Πραγματικά από τύχη δεν είχαμε θύματα. Έτρωγε μία παρέα στο σημείο, σηκώνονται και μετά από 10 λεπτά το αυτοκίνητο μπαίνει μέσα στο μαγαζί. Δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Είναι ένα σημείο που είναι επικίνδυνο, καθώς τα αυτοκίνητα μπαίνουν με μεγάλη ταχύτητα, στον παράδρομο της Συγγρού».

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]