Έγκλημα στη Χαλκίδα: Σε τρεις υπόπτους από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης εστιάζουν οι αρχές

31 Μαΐου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Σε τρεις υπόπτους από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης εστιάζουν οι αρχές

Ο κλοιός σφίγγει με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται λίγο πριν την αποκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα της Χαλκίδας, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι τρεις ύποπτοι από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης. Η μία ύποπτη εξετάζεται, καθώς επίσης εξετάζονται κι όλα τα ενδεχόμενα. Ελέγχονται τα ευρήματα της πίσω πόρτας και το κλειδί που ήταν κάτω από την γλάστρα, παράλληλα, ελέγχονται και δύο μαρτυρίες. Δεν υπάρχουν βίντεο», αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA, ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι υποψίες της Αστυνομίας αυτή τη στιγμή είναι εστιασμένες στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον, τόνισε ο κ. Μπαλάσκας. «Αν αποκλειστούν αυτά τα ενδεχόμενα, θα πάμε παρακάτω»

Το έγκλημα δείχνει άσβεστο, αρρωστημένο μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και η άτυχη 63χρονη δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, σύμφωνα με τις καταθέσεις της κόρης της, επαναλαμβάνοντας ΄ότι το μυαλό της δεν μπορεί να πάει κάπου.

Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο θάνατός της προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα έφερε πέντε μαχαιριές στην περιοχή του αυχένα.

Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της γυναίκας φαίνεται πως την έριξαν από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης της, θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, όπως πιστεύει.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς από το σπίτι της 63χρονης είχε αφαιρεθεί το ποσό των 7.000 ευρώ, την ύπαρξη του οποίου ελάχιστοι γνώριζαν σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κόρη του θύματος.

Η κόρη της 63χρονης κάνει εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει στην αστυνομία και να μιλήσει.

Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με στοιχεία αδιάσειστα για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]