Έδωσε 13.000 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο και τώρα θέλει να γίνει «αρκούδα» η «αλεπού» (βίντεο)

29 Μαΐου 2024

Έδωσε 13.000 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο και τώρα θέλει να γίνει «αρκούδα» η «αλεπού»

Όταν δεν έχεις που να διαθέσεις 13.000  λίρες, τότε μπορείς να μεταμορφωθείς σε σκύλο, αρκούδα ή αλεπού, αυτό δείχνει η απίστευτη και όμως αληθινή ιστορία ενός άντρα από την Ιαπωνία με το όνομα Toco-san, που αφού μεταμορφώθηκε αρκετές φορές σε σκύλο «κόλεϊ», τώρα θέλει να δοκιμάσει μια νέα αμφίεση και να ζήσει την ζωή ενός άλλου ζώου..!

Ο Ιάπωνας φοράει την ακριβή στολή και συμπεριφέρεται σαν σκύλος. Περπατάει στα τέσσερα, γαβγίζει και κοιμάται μέσα στο κλουβί του. Αρχικά κυκλοφορούσε μόνο μέσα στο σπίτι του, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να βγει στον έξω κόσμο.

Ο Toco-san, ο οποίος μοιράζεται συχνά βίντεο στο YouTube με την σκυλίσια ζωή του, εξήγησε ότι επέλεξε το κοστούμι του Border Collie καθώς είναι η «αγαπημένη του ράτσα» και επειδή «φαίνεται αληθινό» όταν το φοράει.

Μιλώντας στο τοπικό κανάλι είπε, «Οι σκύλοι και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές οστικές δομές και τρόπο που λυγίζουν τα πόδια και τα χέρια τους. Έτσι όταν μεταμορφώνεσαι σε σκύλο είναι δύσκολο να μοιάζεις με αυτό».

Ο εκκεντρικός τύπος αγόρασε την στολή του σκύλου από μια ιαπωνική εταιρεία που ονομάζεται Zeppet, η οποία δημιουργεί γλυπτά και μοντέλα για ταινίες, για να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο να γίνει ζώο.

«Ήθελα να γίνω ζώο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μπορεί ρεαλιστικά να μπορέσω να γίνω άλλος σκύλος, ή πάντα ή αρκούδα. Μια αλεπού ή μια γάτα θα ήταν επίσης ωραία ιδέα, αλλά είναι πολύ μικρά για να τα δοκιμάσουν οι άνθρωποι. Θα ήθελα να εκπληρώσω το όνειρό μου να γίνω ένα άλλο ζώο κάποια μέρα», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]