Με δάκρυα στα μάτια έφυγε ο Δημήτρης Σταρόβας από το Τζάνειο

29 Μαΐου 2024

Φανερά συγκινημένος, με δάκρυα στα μάτια και το χέρι στην καρδιά πήρε το εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι ο αγαπημένος μας μουσικός Δημήτρης Σταρόβας, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Φεύγοντας από το νοσοκομείο πολλοί άνθρωποι τον περίμεναν, με εκείνον να τους ευχαριστεί για την συμπαράσταση που πήρε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή με την περιπέτεια της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το πρωί ο γνωστός μουσικός ήταν καλές και έτσι οι γιατροί άναψαν το “πράσινο φως” για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Τετάρτη 15 Μαΐου, ενώ βρισκόταν μαζί με την σύντροφο του η οποία τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, κάτι το οποίο ήταν σωτήριο για την εξέλιξη της υγείας του.

Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του, φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν στο πλευρό του, εκφράζοντας και δημόσια την αγάπη τους προς τον καλλιτέχνη. Κοντά του όλες αυτές τις ημέρες ήταν και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία.

Νωρίτερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του τονίζοντας ότι μέρα με την μέρα βελτιώνεται και η ομιλία του και επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο από την καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, σήμερα από ό,τι έμαθα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί και η νευρολογική κλινική το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει και θα επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά η κα Παγώνη.


Διαβάστε περισσότερα άρθρα




[There are no radio stations in the database]