Με άρωμα… Euroleague ξεκινάει το 1 Summer Camp του Ίκαρου Φυλής!

28 Μαΐου 2024

Από τις μικρές ακαδημίες και την συμμετοχή τους στα Summer Camps ξεκινούν οι πρωταγωνιστές των επόμενων τελικών της Euroleague!

Το μακρινό -πλέον- καλοκαίρι του 2002, ο 12χρονος τότε Κώστας Σλούκας, προερχόμενος από τις Ακαδημίες «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης, περνούσε μαζί με τους γονείς του την πόρτα των εγκαταστάσεων των εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδης» για να ξεκινήσει δοκιμαστικές προπονήσεις, με στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να κάνει καριέρα επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

Η αστεράτη διαδρομή του σημερινού πρωταθλητή Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό και MVP του Final 4 της Euroleague 2024 Κώστα Σλούκα, ξεκίνησε δηλαδή από μια μικρή ακαδημία στην Θεσσαλονική.

Εκεί που όταν γίνεται σωστή δουλειά, με πειθαρχία και πρώτα από όλα αγάπη για το παιχνίδι, μπαίνουν οι βάσεις για να δημιουργηθούν οι επόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι ιδρυτές και προπονητές που έχουν αναλάβει την λειτουργία της Αθλητική Ακαδημία Ίκαρος Φυλής, Λευτέρης Τσαουσίδης και Λιάνα Πλαβούκου, στοχεύουν σε αυτά τα δύο.

Να μάθουν τα παιδιά να αγαπούν τον αθλητισμό μέσα από την χαρά του παιχνιδιού και ταυτόχρονα να τους διδάξουν την απαραίτητη πειθαρχία που απαιτείται στα ομαδικά αθλήματα!

Και ίσως ο επόμενος MVP του Final 4 της Euroleague, να ξεκινήσει την διαδρομή του από την πόλη μας και μέσα απο την Αθλητική Ακαδημία του Ίκαρου Φυλής!

Έρχεται το 1ο Summer Camp του Ίκαρου Φυλής!

Υπερήφανος Χορηγός Επικοινωνίας Planet Webradio

Το πρόγραμμα και οι περίοδοι του 1ου Summer Camp

Το πιο αθλητικό, δημιουργικό και διασκεδαστικό camp του καλοκαιριού στον Δήμο Φυλής είναι εδώ και οι εγγραφές έχουν αρχίσει!

  • 1η περίοδος – 17/6-21/6
  • 2η περίοδος – 24/6-28/6
  • 3η περίοδος – 1/7-5/7
  • 4η περίοδος – 8/7-12/7
  • 5η περίοδος – 15/7-19/7

Αθλητικό συγκρότημα “Σπάρτακος” Δήμου Φυλής

Ωράριο camp

Άφιξη: 07:30(early arrival)-08:45

Αναχώρηση: 13:30-15:30

-Καθημερινή, εξειδικευμένη προπόνηση ατομικής τεχνικής για τους αθλητές μπάσκετ.

-Μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και άλλες πολλές αθλητικές δραστηριότητες σε ένα συνδιασμό κλειστού και ανοιχτού αθλητικού χώρου.

– Καλλιτεχνικές δραστηριότητες

-Team building games.

-More fun activities.

Εβδομαδιαία εκδρομή δροσιάς στο Waterfun park στην περιοχή μας!

•Παροχές: T-shirt “Ίκαρος camp”, τόστ, φρούτο, νερό.

•Camp staff: Έμπειρο επιστημονικό προσωπικό από παιδαγωγούς και εξειδικευμένους προπονητές, όλοι πτυχιούχοι πανεπιστημίου.

Δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976407185 & 6947807637

Αξίζει να σημειωθεί, πως η προσπάθεια που γίνεται με την δημιουργία αυτού του camp στην περιοχή του Δήμου Φυλής, έχει την στήριξη ολόκληρης της πόλης απ’ άκρη σε άκρη! Ρίξτε μια ματιά στην αφίσα και θα δείτε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν ως χορηγοί.

Ακούστε την συνέντευξη του coach Λευτέρη Τσαουσίδη, για τους στόχους της Αθλητικής Ακαδημίας Ίκαρος Φυλής, στην εκπομπή “Καλημέρα Αττική” και τον Αναστάση Ατζάμπο.

*την ημέρα που έγινε η ραδ/κη εκπομπή δεν είχε οριστικοποιηθεί ακόμη η συμφωνία με το Waterfun park της περιοχής μας για την εβδομαδιαία εκδρομή. Το Waterfun park θα είναι ο χορηγός διασκέδασης του Ίκαρος summer camp.


[There are no radio stations in the database]