Ανατροπή στην υπόθεση με την τραυματισμένη γυναίκα – Αυτοτραυματισμός λέει ο ιατροδικαστής

28 Μαΐου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση με την τραυματισμένη γυναίκα – Αυτοτραυματισμός λέει ο ιατροδικαστής

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση με την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες του ιατροδικαστή έδειξαν πως η 57χρονη αυτοτραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της, που είχε αρχικά προσαχθεί ως δράστης, να αφεθεί ελεύθερος.

Η 57χρονη που έχει καταγωγή από το Περού και βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη από μαχαίρι στην κοιλιά στο Τζάνειο νοσοκομείο από χθες υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον 57χρονο σύζυγό της. Ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.

Αυτοτραυματίστηκε» λέει ο ιατροδικαστής για τη γυναίκα που κατήγγειλε ότι  τη μαχαίρωσε ο σύζυγός της στη Νίκαια - Newsbeast

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία ζητώντας βοήθεια, αναφέροντας πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, στην οδό Αρτέμιδος 44, όπου εντόπισαν την αιμόφυρτη γυναίκα με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος, με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, είχε προσαχθεί στο παρελθόν έξι φορές για παρόμοια περιστατικά. Παρά το ιστορικό βίας, η γυναίκα αρνήθηκε στους αστυνομικούς την μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και την τοποθέτηση εφαρμογής “panic button”.

Γείτονας, μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε πως συχνά ακούγονταν φωνές και έρχονταν περιπολικά στο σπίτι.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]