“Υπάρχω” – Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση στην νέα ταινία για τον Καζαντζίδη

25 Μαΐου 2024

“Υπάρχω”, ο Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση στην νέα ταινία για τον Καζαντζίδη, η πιο φιλόδοξη ελληνική παραγωγή της χρονιάς με θέμα την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη ξεκίνησε γυρίσματα αυτήν την εβδομάδα.

Μετά τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή και «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα, η Tanweer, η παραγωγός εταιρεία την τρίτη της επιτυχία.

Ο Χρήστος Μάστορας θα κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη και ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να υποδυθεί τον τεράστιο καλλιτέχνη, τα πρώτα χρόνια της πορείας του στη μουσική.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του , το “Υπάρχω” αποτελεί τη “συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του ‘μίλησε’ στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν”.

Η Χάρις Αλεξίου, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Μάστορα έγραψε χαρακτηριστικά:

Με ένα Instagram story η Κλέλια Ρένεση επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην ταινία για τον Καζαντζίδη

Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας”, είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Υπάρχω γυρίσματα 1
Υπάρχω 2

Πρωταγωνιστούν

  • Χρήστος Μάστορας
  • Κλέλια Ρένεση
  • Ασημένια Βουλιώτη
  • Αγορίτσα Οικονόμου
  • Δημήτρης Καπουράνης
  • Άννα Συμεωνίδου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]