Μπήκαν σε σπίτι για να κλέψουν και έφυγαν με “πατίνια”

25 Μαΐου 2024

Μπήκαν σε σπίτι για να κλέψουν και έφυγαν με πατίνια

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στο Βόλο, το βράδυ της Παρασκευής 25/5 όταν ο ιδιοκτήτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άτομα μέσα στο σπίτι του στις 1.30 το νύχτα , οι οποίοι μόλις τον είδαν έκαναν μεταβολή και τράπηκαν σε φυγή με πατίνια..

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, δυο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών, έφτασαν με πατίνια έξω από το τριώροφο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή του Οξυγόνου, ανέβηκαν από την σκαλωσιά στον πρώτο όροφο και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν σε ένα από τα δωμάτια και βγήκαν στον διάδρομο.

Το ζευγάρι κοιμόταν στο διπλανό υπνοδωμάτιο και όταν άκουσε τον θόρυβο ο 62χρονος άνδρας πετάχτηκε από το κρεβάτι να δει τι συμβαίνει.

Βγαίνοντας στον διάδρομο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι έκαναν αμέσως μεταβολή και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο που μπούκαραν στο σπίτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:30 τη νύχτα και καταγράφηκε από κάμερα γειτονικής κατοικίας. Ο 62χρονος κάλεσε το 100 και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι ζήτησαν από τον γείτονα, που ξύπνησε από την ενεργοποίηση της κάμερας, να τους δείξει το βιντεοληπτικό υλικό.

Όπως διαπίστωσαν, οι δράστες ήταν δυο γεροδεμένοι νεαροί, τα πρόσωπα των οποίων δεν αναγνωρίζονται, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τα πατίνια τους. Με βάση την περιγραφή και τον τρόπο που έδρασαν, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]