Συγκλονίζει το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή της Σελίν Ντιόν – “Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω”

24 Μαΐου 2024

Κυκλοφόρησε εχθές το επίσημο  trailer για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν, το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Το ντοκιμαντέρ μιλάει για την πορεία της Σελίν Ντιόν στο τραγούδι ξεκινώντας με πλάνα από τα πρώτα βήματα της και καταλήγει μέχρι το σήμερα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά, πλάνα από τον αγώνα που δίνει η τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο» πρόσθεσε και ακολούθησε μια σύντομη υπενθύμιση για την ημέρα που η Ντιόν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ για να πει πιο μετά με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ακούμε την εκπληκτική τραγουδίστρια να αναφέρει για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε το προηγούμενο διάστημα, ενώ στη συνέχεια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα».δείχνοντας μας το μεγαλείο της ψυχής της.

Το κλιπ μας προετοιμάζει ότι θα δούμε τη μεγάλη σταρ σε στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης. «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει», εξομολογείται κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», πρόσθεσε, δίνοντας μας το μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]