Δύσκολα φεγγάρια για τον Μαζωνάκη – Σε μεγάλη κόντρα με την αδερφή του

24 Μαΐου 2024

Δύσκολα φεγγάρια για τον Μαζωνάκη σε μεγάλη κόντρα με την αδερφή του

Σε μια πολύ δυσάρεστη δικαστική διαμάχη έχει μπει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, με την επί χρόνια μάνατζερ και αδερφή του, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και το στενό συγγενικό πρόσωπο για το οποίο υπήρξαν και τα δημοσιεύματα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, με την αδερφή του Βάσω, έχει βρεθεί σε αντιδικία, ο καλλιτέχνης, με την οποία από το 2020 έχει απομακρυνθεί. Το εν λόγω άτομο ήταν το «δεξί του χέρι» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν. έκλεινε τις συμφωνίες του Γιώργου Μαζωνάκη και είχε αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με την αδερφή του ο τραγουδιστής | MEGA TV

Η διαμάχη του ιδίου με την αδελφή του δεν αφορά ολόκληρη την περιουσία του, αλλά μια συγκεκριμένη τουριστική επιχείρηση, η οποία περιλαμβάνει εταιρείες καφέ, ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Πρόκειται για μια μεγάλου μεγέθους επιχείρηση, που απλώνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως είναι η Μύκονος, το Λουτράκι, η Πάρος και η Κρήτη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο προχώρησε σε αγορές ακινήτων, άνοιγμα επιχειρήσεων οι οποίες ήταν ζημιογόνες και επενδύσεις εκατομμυρίων, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει όταν αποφάσισε να σταματήσει τις περιοδείες σε ΗΠΑ και Καναδά και όταν διαπίστωσε πως στην «άκρη» δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα, αναφέρει το ρεπορτάζ. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ακριβοπληρωμένους Έλληνες τραγουδιστές και ως εκ τούτου έχει «χτίσει» αξιόλογη περιουσία.

Προφανώς, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η μεγάλη διαχρονική επιτυχία του «Ανήκω σ’ εμένα» είναι αυτή που τον εκφράζει απόλυτα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, το οποίο δεν την κατονομάζει, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αιτία της διαμάχης με την αδελφή του – Πώς έφτασαν στα  δικαστήρια – News.gr

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]