Γυμνός άνδρας σε αμόκ δολοφόνησε γυναίκα σε πάρκο που έκανε τζόκινγκ

22 Μαΐου 2024

Γυμνός άνδρας σε αμόκ δολοφόνησε γυναίκα σε πάρκο που έκανε τζόκινγκ

Μια γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ δολοφονήθηκε, όταν ένας γυμνός άντρας που βρισκόταν σε αμόκ της επιτέθηκε και την σκότωσε σε πάρκο του Μάνεντορφ, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαρτυρίες αναφέρουν πως επιτέθηκε και σε άλλους ανθρώπους.

Οι περαστικοί που έκαναν βόλτα στο πάρκο ειδοποίησαν τις αρχές, ότι ένας άνδρας γυμνός ούρλιαζε και επιτίθενται σε ανθρώπους και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ανακάλυψε την Ελβετίδα πεσμένη στο έδαφος. Σύμφωνα με μάρτυρα, η άψυχη γυναίκα ήταν πεσμένη στο γρασίδι δίπλα σε μια λίμνη όταν την ανακάλυψαν οι Αρχές.

Ελβετία: Γυμνός άνδρας επιτέθηκε και σκότωσε γυναίκα σε πάρκο | in.gr

«Το μέρος δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Είναι ένα στενό μέρος στο οποίο μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω μιας στενής σκάλας», δήλωσε στην ελβετική Blick. Ένας άλλος κάτοικος μίλησε εμβρόντητος για το σοκ που υπέστη μετά το τρομακτικό γεγονός, λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί νέοι που κυκλοφορούν στο πάρκο αυτό τα βράδια». «Είναι τρελό αυτό που συνέβη εδώ. Σοκαρίστηκα πολύ όταν το έμαθα σήμερα το πρωί».

Η γυναίκα που έκανε τζόκινγκ δέχθηκε την επίθεση λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στο πάρκο Villa Alma στο Mannedorf το βράδυ της Τρίτης. Ο δράστης, είναι Ελβετός και συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία καθώς βρισκόταν ακόμα στον χώρο του πάρκου. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]