Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό – Τροχαίο στους Αμπελοκήπους

21 Μαΐου 2024

Στο «κόκκινο» ο Κηφισός είναι η κίνηση στους δρόμους με το μεγαλύτερο πρόβλημα να παρατηρείται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα για τους οδηγούς που βρίσκονται στην Αττική Οδό το πρωί της Τρίτης, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα στο ύψος του κόμβου Κηφισίας με αποτέλεσμα να είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Λίγο μετά τις 8:00 η κίνηση εντάθηκε, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο να είναι της τάξης των 30′ από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας και άλλο τόσο από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας

Στο «κόκκινο» είναι όμως και οι λεωφόροι Γαλατσίου, Αχαρνών και Λιοσίων.

Έντονη κίνηση υπάρχει επίσης και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη και στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στον κόμβο των Αμπελοκήπων με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο ανοδικός άξονας Καλλιρρόης – Αρδηττού – Β.Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Σοφίας.

Σε γενικές γραμμές, οι οδηγοί συναντούν κίνηση στον Κηφισό, στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Μεταμόρφωση μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα δυσκολία στην κίνηση παρατηρείται στους εξής δρόμους: 

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15΄-20΄από Ανθούσα έως Κηφισίας, 20΄-25΄από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: άνω των 30′ από Περιφ. Αιγάλεω έως Κηφισίας, άνω των 30΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]