Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά – Ξέφρενο γλέντι στη Τούμπα

20 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία του.  Το ξέφρενο γλέντι των παικτών για την κατάκτηση του τίτλου

Τα προγνωστικά δεν ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος όμως οι παίκτες του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκαναν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο πριν λίγες εβδομάδες.

Νίκησαν κατά σειρά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και το βράδυ της Κυριακής (19/05) επικράτησαν με 2-1 του Άρη στον τελικό του πρωταθλήματος, για να πανηγυρίσουν στο φινάλε μία απίστευτη νίκη που τους χάρισε το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Δικεφάλου και πρώτου μετά από το 2019.

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2 | SDNA

Οι παίκτες του Δικεφάλου πήγαν στην Τούμπα, όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου, και σήκωσαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης το τρόπαιο. Συνθήματα, φωνές, δάκρυα και ενθουσιασμός για τον μεγάλο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου που κατάφερε να βγει νικητής σε μια δύσκολη κούρσα με πολλά σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. 

MixCollage-20-May-2024-02-27-AM-3415
ΠΑΟΚ: Το ατελείωτο πάρτι στην Τούμπα για την κατάκτηση του τίτλου

 Οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μπήκαν σε ανοιχτό λεωφορείο όπως είχε γίνει και το 2019 για να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να πάνε στον Λευκό Πύργο και τους γύρω δρόμους της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο.

Γύρω στις 02:30 το ανοιχτό πούλμαν με τους πρωταθλητές Ελλάδας 2024 έφτασε στον Λευκό Πύργο με την… ασπρόμαυρη λαοθάλασσα να αποθεώνει τους παίκτες του Λουτσέσκου.

6226516

Στη φιέστα παρευρέθηκε και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, που αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]