Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 50χρονου πριν και μετά τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

18 Μαΐου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 50χρονου, πριν και μετά τη γυναικοκτονία στο Μενίδι Δύο νέα βίντεο έρχονται στην δημοσιότητα που δείχνουν τις κινήσεις του 50χρονου δράστη, που σκότωσε με 10 μαχαιριές την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγο του στο Μενίδι

Το έγκλημα του 50χρονου δράστη ήταν προμελετημένο, είχε στήσει καρτέρι γνωρίζοντας την ώρα που φεύγει από το σπίτι της για την δουλειά η 40χρονη πρώην σύζυγό του και τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγα μέτρα από το σπίτι της,  την δολοφόνησε με περισσότερες από 10 μαχαιριές σε όλο της το κορμί αφήνοντας το μαχαίρι πάνω στο άψυχο σώμα της

Στη συνέχεια μετά την αποτρόπαια πράξη του, απόλυτα ψύχραιμος και αφού πρώτα είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο, έφυγε και αποφάσισε να κρυφτεί σε μια οικοδομή σε σχετικά κοντινή απόσταση από το τόπο που διέπραξε το έγκλημα.

Η σύλληψη του 50χρονου δολοφόνου έγινε χάρη στην παρατηρητικότητα μιας υπαστυνόμου

Ο δράστης συνελήφθη μετά από το τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη της οικοδομής, ο οποίος τον είχε δει μη γνωρίζοντας ποιος είναι και τι είχε κάνει. Η αστυνομία αρχικά τον συνέλαβε ως “έναν μεθυσμένο σε μία οικοδομή” και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας του Καματερού.

Μια υπαστυνόμος όμως, με μεγάλη εμπειρία σε υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ότι ο άνθρωπος που είχε προσαχθεί ως μεθυσμένος στην οικοδομή ήταν περίεργος και αμέσως αφού είδε τον φάκελο που είχε για ενδοοικογενειακή βία, ενημέρωσε το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα είχαν γίνει δεκάδες προσαγωγές.

Ο συζυγοκτόνος απόλυτα συνειδητοποιημένος για την πράξη του, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκεται στα κρατητήρια του εβδόμου ορόφου της ΓΑΔΑ και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Τα δύο βίντεο δείχνουν πως κινήθηκε ο δράστης που δολοφόνησε με περισσότερες από 10 μαχαιρίες την εν διαστάσει σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων ο συζυγοκτόνος φαίνεται πως έχει στήσει καρτέρι, κάνοντας βόλτες κάτω από το σπίτι της γυναίκα του περιμένοντας να τη συναντήσει.  Η άτυχη γυναίκα, που φορά λευκό ρούχο από πάνω, φαίνεται στη δεξιά πλευρά του βίντεο να περπατά. Όταν τον βλέπει, σταματά.

Εκείνος την πλησιάζει δίπλα σε ένα γκρι αυτοκίνητο και την μαχαιρώνει ..

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να έχει φύγει από το ξενοδοχείο, που αρχικά είχε πάει, απόλυτα ψύχραιμος και με σταθερό βηματισμό και ξεφορτώνεται τις μπύρες που είχε καταναλώσει σε έναν κάδο.

real.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]