«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω» – Ψυχρός και αμετανόητος ο 50χρονος γυναικοκτόνος

17 Μαΐου 2024

«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω» ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου δράστη που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του χθες το πρωί στο Μενίδι.

Ο 50χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης μεθυσμένος σε ημιτελή οικοδομή στη Φυλή, εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απατούσε.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία ο φερόμενος ως δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στην πρώην γυναίκα του και όταν την είδε να διασχίζει τον δρόμο την πλησίασε και άρχισε να την μαχαιρώνει επανειλημμένα καταφέρνοντας της περισσότερα από 10 χτυπήματα.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα τράπηκε σε φυγή και τελικά εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε  ανεγειρόμενη οικοδομή σε κοντινή περιοχή, στην οποία, κατά αναφορές, είχε εργαστεί.

Μαζί του είχε και κουτάκια μπύρας καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάτι που συνήθιζε να κάνει και όταν ζούσε με το θύμα του. Τελικά  οι αστυνομικοί του τμήματος την περιοχής τον εντόπισαν κατά τη διάρκεια περιπολίας τους και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο φερόμενος δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και έδειχνε πως δεν καταλάβαινε τι έχει συμβεί. Τελικά όταν κατάφερε να συνέλθει ομολόγησε την δολοφονία.

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 05:30 το πρωί. Όταν την είδα, έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή».

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε πως:

«Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα ».

Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγά το αμάξι μου« είπε ο δολοφόνος της 40χρονης - 15minutes

Μάλιστα, ο αμετανόητος δράστης κατά την απολογία του δεν ζήτησε ούτε μία φορά  συγγνώμη. Η 40χρονη, όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι που τη γνώριζαν, ζούσε έναν εφιάλτη επί αρκετά χρόνια καθώς ο άνθρωπος, που τελικά της στέρησε τη ζωή, την είχε απειλήσει, την είχε ξυλοκοπήσει, την είχε γδύσει με τη βία. Έξω από το σπίτι της είχε σπάσει μπουκάλια, ουρλιάζοντας μεθυσμένος. Τραγικές φιγούρες τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Μάλιστα η κόρη της που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος μιλώντας στο τηλέφωνο της εμφανώς ταραγμένη είπε «ο μπαμπάς σκότωσε την μαμά».

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον δολοφόνο της τρεις φορές. Η τελευταία φορά μάλιστα που η γυναίκα κατήγγειλε τον 50χρονο ήταν στις 7 Μαΐου. Τότε ο συλληφθείς είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Όπως είχε πει τότε η 40χρονη στην κατάθεσή της, ήταν μαζί 14 χρόνια, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά,  ωστόσο, δεν ήταν ποτέ καλά σαν ζευγάρι καθώς την χτυπούσε και την απειλούσε, ενώ, το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος την παρακολουθούσε.

Στην τελευταία καταγγελία της η αδικοχαμένη 40χρονη είχε πει:

«Γενικότερα δεν ήμασταν ποτέ καλά, με είχε απειλήσει – εξυβρίσει πολλές φορές και με είχε βαρέσει επίσης. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά, αλλά όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα, τον έχω δει ότι με παρακολουθεί, κάθεται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω τον λόγο. Χθες 6/5 και περί ώρα 23.30 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αυτοκίνητό του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει: π@@@@α, θα δεις τι θα πάθεις, μα@@@η, θα σας κάψω. Ήταν μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αυτοκίνητό του. Εκεί, εγώ πήγα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν κοντά, πήρε τηλέφωνο το 100. Στη συνέχεια μας μετέφεραν στην υπηρεσία σας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Μενίδι: Τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις της 40χρονης για βοήθεια λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]