Τηλεοπτικό «διαζύγιο» παίρνουν η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης

17 Μαΐου 2024

Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να είναι ευδιάθετοι στον αέρα της εκπομπής όμως η ρήξη στην σχέση τους έκανε την παρουσιάστρια να πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στην συνεργασία της με το «Καληµέρα Ελλάδα», στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Αναστασοπούλου, επιθυμεί να αποχωρήσει από την σκιά του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος ότι φαίνεται δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να αποσυρθεί και να δώσει σκυτάλη σε άλλον.

Στα επόμενα ραντεβού με το κανάλι θα συζητηθούν, τόσο το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», όσο και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την οποία, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη προς τον ΣΚΑΪ.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, πάντως, φέρεται να έχει δεχθεί διερευνητικές κρούσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και το OPEN έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή της. Σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα για τη δημοσιογράφο είναι η συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

ΑΝΤ1: "Διαζύγιο" θέλει από τον Γιώργο Παπαδάκη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]